04-12-2015, 05:08 PM
(04-12-2015, 12:20 AM)fanif نوشته: حسابی ممنون
دیگه داشتم در بهترین حالت 50 به بعد رو دنبال می کردم (حدود رنک 120-50) ولی با این صحبت باید شانسم واسه مواردی که فرمودید هم امتحان کنم.
ویزا رو یه نگاههایی انداخته بودم و میدونم تو خیلی موارد ممکنه حساسیت زا باشه: رشته هام مکانیک و مواده، پایان نامه هام مربوط یه بیومواد بوده اما تو عنوانش کلمه هایی مثل کامپوزیت، شکست و نانو هم هست، بیشتر از سه سال بین تحصیلم فاصله افتاده و بدون کار با سابقه بیمه، و اقدام برای ارشد مجدد. تو تاپیک خودش باید "راه در رو"هاش پیدا کنم.
در مورد ارشد و دکتری و اینکه کدوم رشته باید بگم که علاقه خاصی به مکانیکم ندارم. اکه شرایط مساوی بود و قبولم میکردن می رفتم فیزیک نظری و در کنارش یه سری از درسای ریاضی رو هم میخوندم. در واقع تو این وقفه یه چیزایی واسه gre subject math خوندم(و برنامه نویسی و ... که بی ربط به مهندسی) و شاید قبل تابستون امتحانش بدم یا شاید چند تا درس از دانشگاه واسه جبران معدل پاس کنم. منظورم این نیست که حتما میخوام برم اونجا و رشته م تغییر بدم به اینا.(به قولی تا اینجاش با پای خودمون نیومدیم و آب آوردمون، و حالا ببینیم کجا می بردمون.) ولی چیزی رو که مطمئنم اینه که دنبال ادامه پایان نامه های قبلیم نیستم و موضوع جایگزین خاصی هم براش ندارم فقط میدونم هر چی تئوری تر و ریاضی تر بهتر و بعد هر چقدر هم در کنارش آزمایش و ... باشه مشکلی نداره. و مهمتر اینکه تکرار ارشد راه رو واسه یه دانشگاه بهتر(با مقاله و معدل) و یه موضوع تحقیق دیگه هموارتر کنه.
تافلم تلاشم اینه تا 20 دسامبر دوباره امتحانش بدم.
در مورد بدون فاند اگه چیزی باشه که شرایط رو عوض کنه و بیارزه و بعد 1 یا حداکثر 2 ترم امکان فاند وجود داشته باشه شاید شاید با قرض و قوله بتونم. باید حساب کنم.
پر حرفی کردم...اما این همه راهنمایی کرده بودین و شرح احوالات نمی گفتم بی انصافی بود.
یه سوال دیگه: این رنک هایی که گفتید مربوط به دانشگاههای آمریکاس تو usnews نسبت به رشته مورد نظر(مکانیک) یا تمام شاخه مهندسی؟ چون بعضی دانشگاهها فاصله زیادی بین رتبه اون رشته، شاخه یا کلشون هست. مثلا دانشگاهی مثل columbia رتبه ش در مکانیک مثل رتبه کلش(همه رشته ها) خوب نیست اما فکر می کنم چون متقاضی ش زیاده و اعتبار کلیش بالاس دسترسی بهش تو مکانیک مثل همون رتبه کلش سخته.
سپاس
درود
در مورد حرفای اولیتون بله خوب حق با شماست. تازه شما میخواید تغییر به فیزیک بدید من یک دفعه میخوام قال فنی رو بکنم برم psychology and philosophy تا ببینیم چی میشه!
بله مکانیکش رو میگم. البته به قول شما نه همه دانشگاهها ولی واسه بعضی هاش اونی که شما میگین درسته و بعضی دانشگاهها مثل مثلا duke یا rice یا حتی berkeley و irvince و ... رنکاشون عجیب متغیره نسبت به رشته ها.
بله همه چی به اعتبار نیست ولی مثلا دیگه کسی که duke خونده دیگه نمیان بگن بیاییم ریز بشیم جزیی تر
واقعا رو بخواید قبول کنید اگر میخواید کار اکادمیک ادامه بدید بله هر قدر دکترا رو در رنک بهتری تموم کنید همونقدر کارتون راحت تر جلو میره. واقعا الان طوری شده مثلا طرف georgia tech تموم کرده داره روچستر درس میده یا stanford تموم کرده داره دانشگاهی که من بودم درس میده.
نمیدونم اونایی که این دانشگاهها دارن درس میدن کجا تموم کردن واقعا!
هر چند خودم بر این اعتقادم هر قدر کسی publication درست حسابیش بالا باشه در علم حرف اول و اخر رو میزنه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.