04-12-2015, 09:19 PM
(04-12-2015, 02:55 PM)mld.slh نوشته: ممنون نوش آفرین عزیز. والا من تو فکر این موضوع بودم همیشه، به جوشکاری و لوله کشی و برق فکر کردم. ولی اول اینکه مدارک فنی و حرفه ای اینجا رو قبول میکنن؟ دوم اینکه حتی اگه قبول کنن، کلاسای فنی حرفه ای به جز مدرک واقعا مفید هستن و کار یاد آدم میدن؟ به هر حال حس میکنم اینطور سکیل ها به جز مسایل مدرک و دوره و کلاس، مهارت تجربی هستن و فک نمیکنم توی این بازه ی زمانی و با توجه به شغل اصلیی که داریم، زمان کافی واسه ماهر شدن توی یه تخصص خاص وجود داشته باشه. درسته؟
سلام.
مدرک فنی و حرفه ای ایران رو، می تونید با یه دوره کوتاه مدت در کانادا upgrade کنید.
در مورد وضعیت کلاس های فنی و حرفه ای، پرس و جو کنید ببینید مهارتی که شما می خواهید شرکت کنید، چقدر جدی و حرفه ای آموزش میدن.
در مورد تجربه، پیشنهاد می کنم مهارتی رو انتخاب کنید که حداقل کمی باهاش آشنا باشید. اینطوری سریعتر نتیجه می گیرید.
نکته آخر اینکه، به جرات می تونم بگم که یه تکنسین برق کار یا یه آرایشگر و ... ، اگر بیشتر از افراد متخصص درآمد نداشته باشن، کمتر ندارن.
به هر حال در فرصتی که دارید، مشغول یه آموزش باشید، بهتر ازین هست که خودتون رو درگیر افکار منفی بکنید.
موفق باشید.