04-12-2015, 09:35 PM
(04-12-2015, 06:16 PM)ehsan99999 نوشته: من موقع اپلای یک استاد رو به عنوان سوپر وایزور خودم انتخاب کردم که یک ساعت بعدش بهم ایمیل زد و بعد از تشکر برای اپلای همچین حرفی به من زد
I would like to discuss your plans further - I have several projects underway that could fit with your background, and I am looking for new graduate students.
1- حالا با توجه به اینکه من ده روزی هست که باهاش نامه نگاری نداشتم می خوام هم دوباره سر صحبت رو باز کنم و هم ببینم که نظر خودش چیه. در کل دیگه از این مرحله من هیچ نظری ندارم که باید چیکار کنم. آیا از بین پروژه هایی که انجام داده خودم باید یکی رو انتخاب کنم یا خودش بهم میگه باید روی چی کار کنم.
2- سر بحث پاچه خوری هم که شده می خوام لینک آمازون یک دوره آموزشی که تازه از اینترنت گرفتم رو براش بفرستم و "بگم من تازگی شروع به یادگیری این بحث کردم به نظر تون خوبه یا نه و اگه نیست چه پیشنهادی دارید" به نظرتون این خوبه؟
3- از من یکسری اطلاعات برای اختراعم خواسته بود که من چندتا فایل براش فرستادم به نظرتون ازش بپرسم که "وقت کرده نگاه کنه یا نه؟و اینکه آیا توصیه ای برای بهتر کردنش داره؟" ؟
سلام
1- در این مرحله باید علائقتون رو مشخص کنید و با بررسی پروژه های فعلی استاد بین علائقتون و اون پروژه ها پلی ایجاد کنید...
استاد اول از همه ازتون انتظار داره در مشخص کردن research interest هاتون قوی عمل کنید... اگر در انتخاب پروژه های استاد مطمئن نیستید، خود استاد راهنمایی تون خواهد کرد...
2- خیر.. نیازی نیست... اگر بعد از تعیین پروژه ربطی به اون داشت، مطرحش کنید...
3- خیر... اگر اطلاعات کافی نبوده باشه، خودش بهتون اطلاع خواهد داد...
براتون آرزوی موفقیت دارم