05-12-2015, 12:52 PM
(05-12-2015, 12:31 PM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشید...من ۳۰ ساله هستم٬ حدوده ۱۸ ماهه که ازدواج کردم. خودم دانشجوی سال اول دکترا در کره جنوبی٬ و همسرم هم در اینجا دارن فوق دکترا میخونن ... اصلا سفر به اروپا نداشتم تا به حال. . ملکی هم به نام خودمون نداریم در ایران. ولی میتونم حساب بانکی در حدوده ۲۰ هزار دلار نشون بدم.
یه دعوتنامه از عمه ام که در امریکا زندگی میکنه, گرفتم..حالامیخوام برای تعطیلات ژانویه اگه بشه برم امریکا, برای مدت ۱ ماه. همسرم نمیاد. میخواستم ببینم با این تفاسیر شانس گرفتن ویزای توریستی امریکا رو دارم. یا قبلش حتما یه سفر اروپایی داشته باشم.
ممنون از راهنماییتون
گرفتن ویزای توریستی امریکا تا حدی شانسیه و برای جوانها با سن و سال شما سختتره، اما با توجه به این که متاهل هستید و همسرتون با شما نمیان و به خصوص به این خاطر که دانشجوی دکترا در کرهجنوبی هستید، احتمال این که ویزا بگیرید وجود داره. سفر اروپایی هم میتونست کمک کنه، اما اگر الان که دانشجوی دکترای کره جنوبی هستید بهتون ویزا ندند، با داشتن سفر اروپایی هم به نظر من احتمالا باز هم ویزا نخواهند داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.