(06-12-2015, 04:05 PM)esi2165 نوشته: با سپاس از پاسختون و وقتی که گذاشتین.
در حال حاظر دیپلم تجربی دارم و با تطبیق دروس دیپلم کامپیوتر رو در دی ماه میخوام بگیرم، من مدرک دانشگاهی زیاد برام مهم نیست میخوام بتونم ویزا بگیرم و برای کار برم خارج نه برای تحصیل. کارم بد نیست و میخوام با شرکت در یک دوره مناسب به غیر از یاد گیری و حرفه ای شدن یک مدرکی داشته باشم که بتونم برای اخذ ویزا ازش استفاده کنم چون توی این کار بیشتر نمونه کار تاثیر داره. این لینک علمی کاربردی رو خودم ندیده بودم اما الان نگاش کردم زیاد جالب نیست، تدریسی که میکنن اکثرا بی ربطه به بازی سازی و هنر های دیجیتال و اساتیدشون هیچ کدوم مدرکی در این زمینه نگرفتن و اکثرا کاری هم انجام ندادن.
اگه دوره آزاد رو برم توی این لینک البته دوره حضوریشو میخوام شرکت کنم ،وشتن ( صدور گواهينامه توسط انستيتو ملّي بازي سازي و مرکز آموزش هاي آزاد دانشگاه علم و صنعت ) این مرکز آموزش هاي آزاد دانشگاه علم و صنعت چیه؟ مدرکش به نظرتون معتبره؟
خواهش میکنم ،
به نظرم بهتر است یا سابقه کار جمع کنید یا مدرک دانشگاهی بگیرید اگر که میخواهید برای گرفتن ویزا برایتان تاثیر داشته باشد . فکر نمیکنم که گذراندن این دوره برایتان مفید باشد حالا باز هم شما با یک وکیل مهاجرت صحبت کنید بهتر میتواند شما را راهنمایی کند ، بعضی ها هم تلفنی پاسخگو هستند ... برای تحصیل بهتر است به جای این دوره ها در دوره های کارشناسی یا کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنید که حداقل مدرکش معتبر است و برایتان در مهاجرت و کار امتیاز می آورد. مثلا مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)- ( که البته این رشته ای که میخواهید را ندارد ) البته مدارک جهاد دانشگاهی هم خوب است.
http://azmoon.org/
در نهایت پیشنهاد من به شما اینست که یا مدرک دانشگاهی بگیرید یا سابقه کار جمع کنید ولی حتما با یک وکیل هم حتی اگه شده تلفنی ، صحبت کنید قبل از هر تصمیم گیری .
و اینکه به جز مدارک دانشگاهی ، تنها گواهینامه های بین المللی ( اصل) و دوره های بلند مدت جهاد دانشگاهی (دانشگاه های معتبر و دارای ریزنمره) است که امتیاز برای کار محسوب میشود حتی برای مدارک برنامه نویسی هم شما باید در یک کار تحقیقاتی نشان دهید که میتوانید از آن یا امثال آن استفاده کنید ( مثل مقاله و...)
موفق باشید