06-12-2015, 09:10 PM
(06-12-2015, 02:55 PM)megh500 نوشته: چند تا امضا و مهر باید بگیرم بعد از اینکه دانشنامه و ریز نمرات را از دانشگاه گرفتم؟اگر خیلی دردسر داره برم تهران که بهتره
با سلام،
تعداد زیادی مهر نیست، دوستانی که این کار رو انجام دادند، یک روزه امضا را گرفته اند، دردسر!! متاسفانه باید به تهران بروید و در شهرستان این قابلیت وجود ندارد (تا آنجایی که من اطلاع دارم ).
مدارک جدید دانشگاه آزاد دارای هولوگرام هستش که بدون گرفتن تاییدیه از تهران قابل ترجمه هستش.
من صبر کردن رو توصیه میکنم اما اگه واقعا عجله دارید، تمامی مراحل رو از آموزش دانشکده خود سوال کنید، کامل راهنمایی میکنند، و حتما طوری برنامه ریزی کنید که صبح زود به تهران برسید که کار شما در یک روز تمام شود. دانشگاه شما باید مدرک شما به علاوه ریز نمراتتان را به شما بدهد و آدرس سازمان و شخصی که در تهران باید این امضاها را انجام دهد، تا شما به راحتی این کار را انجام دهید.
باز هم پیشنهاد من صبر است، بدلیل سفر شما از شهرستان به تهران از شما درخواست میکنم که حتما تمامی مراحل را از آموزش سوال کنید، که خدایی نکرده سفر شما دو مرتبه نشود و با یک بار سفر به تهران مشکل حل شود.
موفق باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید