06-12-2015, 09:31 PM
(09-06-2015, 12:35 AM)SeyedIman نوشته: سلام خدمت دوستان.
یک سئوال داشتم: برای یک دوره مطالعاتی 20 روزه که هزینه هاش به طور کامل توسط برگزارکننده پرداخت میشه، به آمریکا دعوت شدم. ویزام B-1 هست. دوره من 19 آگوست شروع خواهد شد. Social Tieهای خیلی خوبی دارم (متاهلم و دخترم تازه یک سالش شده) و می تونم اثبات کنم که بعد از پایان دوره برخواهم گشت. روز 28 ژوئن در آنکارا وقت appointment دارم. اگر قرار باشه وارد فرایند SAO (کلیرنس) بشم، این احتمال هست که ظرف مدتی که زمان دارم (یعنی 30 روز جولای به اضافه حدود 15 روز آگوست = 45 روز) کلیرنسم رو دریافت کنم؟ اساساً امکانش هست که کلیرنس ویزای B-1 کمتر از 60 روز و مثلاً در همین بازه ی 40 یا 45 روزه برسه؟ سابقه داشته چنین موردی؟
از اینکه وقت می گذارید و جواب می دید متشکرم.
سلام. اصولا پروسه کلیرنس، یک پروسه کاملا ناشناخته (از دید متقاضی) هستش، هیچ کسی هم با اطمینان نمیتونه به شما بگه که بعد از چه مدت زمانی ویزای شما صادر خواهد شد. دوستانی بودند که در مدت زمان کم تونستند ویزا رو دریافت کنند ولی در مقابل دوستانی هم بودند که علیرغم غیر حساس نبودن رشته شون، صدور ویزاشون، با تاخیر زیادی همراه بوده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.