07-12-2015, 03:17 AM
(07-12-2015, 12:53 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان،دوتا سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید:
1.آخرین آیین نامه ی خرید تحصیل رایگان رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ لینکای این فروم همون پاک شده
2. من دانشجوی ارشد هستم، آیا بعد از خرسد مدرک بهم فقط ریز نمره میدن یا خود مدرک رو هم میدن؟ یکم گیج شدم مسئول فارغ التحصیلان دانشگاهمون حرفش رو هی عوض میکنه. دفه اول رفتم گفت اگه پول رو بدید و اشتغال به تحصیل بیارید اصل مدرک رو میدیم. حالا میگه برای گرفتن اصل مدرک باید نظام وظیفه به ما نامه بزنه!!!
سلام
1- تمامی آئین نامه های مرتبط با این موضوع رو میتونید در سایت زیر مشاهده کنید؛
2- برای خرید مدرک، ابتدا باید وضعیت نظام وظیفه شما باید مشخص شده باشه، یعنی باید یکی از این سه مورد رو داشته باشید؛ برگه سبز اعزام به خدمت، کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم. زمانی که شما مدرکتون رو آزاد کردید، هم دانشنامه و هم ریزنمرات فارسی رسمی به شما تحویل خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.