(12-12-2011, 06:09 PM)Pejman نوشته: من خودم از کارت های شرکت نیلوپر Nilopar بارها استفاده کرده ام و در کل راضی بودم. خدمات خوبی ارائه می ده، مودب هستند و به نظرم از همه مهمتر اینکه مطمئنه. اخیراً قیمت کارتهاشون خیلی بالا رفته (البته همه جا بالا رفته با توجه به قیمت ارز، ولی من جاهای دیگه دیدم ارزونتره). دوستان شرکت های دیگه ای رو می شناسند که مطمئن باشند و راضی بوده باشند؟پژمان جان شکی نیست که این شرکت هم مانند سایر شرکت ها در فکر بیزنس خودش هست و هیچ اشکالی درش نیست...اما رفتار بسیار مناسب، صدور سریع کارت و پاسخگویی مناسب و خدمات پشنیبانی این شرکت باعث شده که بنده علاقه ی زیادی به تهیه کارت های مورد نیازم از این شرکت داشته باشم...البته من الان که چک کردم قیمتشون واقعا بالا رفته، البته این موضوع فقط برای کارت های زیر 40 دلار صدق میکنه و من خوب یادم هست قبلا قیمت یک کارت 40 دلاری 82000 تومان بود که الان فقط 1000 تومان گرون شده، من الان با شرکت های مشابه هم قیمتاشون رو چک کردم و هنوز از نظر بنده بهترین شرکت و مورد اطمینان ترین شرکت همین نیلوپر هست، سایر شرکت هایی که میشه باهاشون کار کرد هم این 2 هستند:
Applyneed
leenyx