12-12-2011, 11:14 PM
(12-12-2011, 10:42 PM)Pejman نوشته: ممنون شهداد جان از نظراتت. راستش من دو ماه پیش یه کارت 500 دلاری از نیلوپر گرفتم، حدود 765 هزار تومن بود. الان قیمتش حدود 30 هزار تومن گرون شده! یعنی دلاری 1600 تومن می شه!! واسه همین به فکر افتادم از جاهای دیگه بگیرم که ارزون و مطمئن باشه. وگرنه در کل من هم خیلی از این شرکت راضی هستم.والا لینیکس دیگه خیلی بیزنسی هست و من راستش دوست ندارم خدماتش رو...
Leenyx رو هم یکبار ازشون کارت گرفتم. بد نبود و مشکلی نداشتم. اما یه کمی شیوه درخواست کارت دادن و دیدن موجوی و اینهاش سخت و عجیب غریبه. برخورد و خدماتشون هم در حد نیلوپر نبود. واسه همین دیگه نرفتم سراغش.
اما در مورد Applyneeds در موردش هیچی نمی دونستم. البته قیمتهاش خیلی بهتر از نیلوپره! ولی فکر نکنم به مشتری مداری و مطمئنی اون باشه.
در مورد مقایسه اپلای نیدز یادمه بار دوم یا سوم که میخواستم از نیلوپر کارت بگیرم حساب کردم اپلای نیدز برام به صرفه تر بود...اما به اپلای نیدز اعتماد نداشتم به همین خاطر با نیلوپر تماس گرفتم و قضیه رو شرح دادم 1 کوپنم داشتم...اون ها هم برام فاکتور رو دقیقا هم قیمت اپلای نیدز صادر کردند...
نظر بنده این هست که شما که 100% کارت کوپن داری، قبل خرید دوباره کارت هم یک تماس دیگر باهاشون بگیر و قضیه قیمت اپلای نیدز رو بگید...احتمالا به شما یک تخفیف بسیار مناسب میدن...چون به نظرم رضایت مشتری خیلی براشون مهمه....
در ضمن یادتون باشه که اپلای نیدز دلار کانادا به شما ارایه میده که یک مقدار از دلار آمریکا ارزشش کمتره....
و در کل من ترجیح میدم یک مقدار پول بیشتری پرداخت کنم اما از صدور کارتم و خدماتش مطمین باشم....