08-12-2015, 12:10 PM
(05-12-2015, 12:09 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
خلاصه رزومه من بدین شرحه:
رشته: صنایع غذایی
کارشناسی: دانشگاه تبریز 15.30
ارشد: دانشگاه تبریز 16.70
مقاله: 2 ISI و یک داخلی
TOEFL:
OVERAL:89 , R 25, LIS 23, SPEAK 20, WRITING 21
GRE:
OVERAL 300
VERBAL 144, QUANT 156, WRITING 3
شرایط یجورایی رو مرزه نمیشه گفت اپلای بکنم الان یا نه..
وقت نتونستم بذارم واسه ارتباط با استاد فعلا و ا توجه به اینکه سر کارم فک نمیکنم بتونم GRE رو 6 ماهه تغییر بدم ولی تافل رو فکر میکنم میتونم 3، 4 ماهه به 95-100 برسونم..
حالا به نظرتون چند دانشگاه اپلای بکنم و همزمان ارتباط با استاد و تافل مجدد برا ترم بعد خوبه؟
یا تافل رو دیگه بی خیال شم چون مینیمم هارو پوشش میده؟
سپاس
@MaMi .. @Babak
راستش همون طور که خودتون هم گفتید شرایط شما مطلوب نیست. معدلهاتون چندان خوب نیست و نمره TOELF و GRE هم خیلی معمولیه. به همین خاطر من فکر میکنم که شانس شما زیاد نباشه، به خصوص اگر دنبال فاند هم هستید. در نتیجه من فکر میکنم باید خوششانس باشید که بتونید پذیرش و فاند بگیرید. به نظر من بهتر کردن هر دو نمره GRE و TOEFL به شما کمک زیادی خواهد کرد. به خصوص نمره GRE به نظر من برای شما مهمه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.