08-12-2015, 02:10 PM
(08-12-2015, 12:40 PM)saidrasekhi نوشته: با سپاس از اینکه پاسخ دادید و شرایط رو صراحتا اعلام کردید.
در مورد معدل، من به چند دانشگاه ایمیل زدم و پرسیدم چون رشته لیسانسم با ارشد غیر مرتبط بود گفتند معدل لیسانس تاثیر کمتری داره و همچنین هیچ کدوم از مسئولان دانشگاه های کانادا به من نگفتند شرایط لازم رو نداری و چند نفر هم گفتند تا اپلیکیشن آنلاین رو به صورت کامل انجام ندم نمیتونن اظهار نظر کنند. و حتی یکیشون منو تشویق کرد.
میدونم که mcgill و ubc خیلی سطح بالا هستند، به نظر شما اگه امتحان gre هم بدم برای پوزیشن دکتری فول فاند در کدام دانشگاه کانادا میتونم شانس داشته باشم؟
سلام
این که معدل لیسانس تاثیر کمی رو بگذاره، حتی در مورد تغییر رشته هم چندان در عمل واقع نمیشه... معدل این دوره پیش از هر چیز شمایی از تلاش، انگیزه و استعداد فرد در یک دوره طولانی چهار ساله هست و اهمیت اون در هر صورت غیرقابل اغماض هست...
وقتی بدونید دانشگاه های کانادا به ازای هر program از applicant بین 100 تا 130 دلار application fee دریافت می کنند، تعجب نخواهید کرد که در هر صورت شما رو به apply تشویق کنند! در نهایت این پول با apply شما به جیب اونها سرازیر میشه...
نمره GRE برای خیلی از دانشگاه های کانادا از اساس بی اهمیت هست... موارد مهم هم (مثل بعضی دپارتمان های McGill و UToronto و ...) صرفا اون رو برای رقابت fund در نظر می گیرند...
توصیه من این هست که سعی کنید به هر شکل با اساتید تماس بگیرید... احتمالا اگر شانسی برای شما وجود داشته باشه صرفا از جاهایی هست که اساتید به recruitment شما رغبت نشون داده اند...
براتون آرزوی موفقیت دارم