10-12-2015, 07:36 PM
(10-12-2015, 03:01 PM)amin2015bodo نوشته: از اینکه وقتتون رو گذاشتید و مطلب منو خوندید بی نهایت سپاس گذارم . متاسفانه یادم رفت بگم من ترم اول ارشد هستم ن کارشناسی
درمورد جزوه راستش بیشتر رو امریکا و کانادا فوکوس کرده اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن ک چی کارهایی رو و از کی باید انجام بدم خیلی خوب میشه(انشا الله 2017 شروع کنم دکترا رو)
بسیار خوب. در اینصورت سعی کنید سابقه پژوهشی خودتون رو تقویت کنید و معدلهاتون رو (البته الان فقط معدل ارشد واستون قابل تغییره) بالا نگه دارید. تقریباً برای همه دانشگاهها ریز نمرات و معدل مهمه. مثلاً اینکه در چه درسی چه نمره ای کسب کردید. با معدل و رزومه پژوهشی خوب و داشتن حداقل نمره IELTS (فکر میکنم در رشته شما حداقل 6.5 به شرط نداشتن نمره زیر 6 در مهارتی هست، چک کنید) میتونید امیدوار باشید که از دانشگاههای استرلیا موقعیتی برای ادامه تحصیل دریافت کنید.
بعد ها که درستون تمام شد و همه مدارک رو حاضر کردید میتونید به اساتیدی که زمینه کاریشون مورد علاقه شماست ایمیل بزنید و باهاشون راجع به یک پروپوزال به توافق برسید.
این کل قضیه و خلاصه ای از فرآیندی بود که باید طی کنید. جزئیات رو در تاپیکهای مرتب میتونید دنبال کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers