13-12-2015, 11:42 AM
(13-12-2015, 10:58 AM)ali_derakhshan نوشته: سلامی دوباره خدمت دوستان، خیلی ممنون بابت راهنمایی هایی که دوستان تا به الان کردن. من میخوساتم شانسم رو برای دانشگاه های کالیفرنیا امتحان کنم، ولی چون رقابت برای دانشگاه های کالیفرنیا خیلی بالاست، میخواستم ریکام هام رو حروم نکنم اگه شانس ندارم، ممنون میشم دوستان در مورد شانس پذیرش دکتری با فاند برای مجموعه کالیفرنیا در مورد این رزومه یه نظر بدن:
1-برق-مخابرات-کارشناسی(ترم 7)
2-امیرکبیر
3-معدل 17.6
4-تافل : 107 (R28 L29 W29 S21)
GRE: 316 Q164 V152 تازه دادم هنوز نمره رایتینگ نیومده - تخمین : 4
5-مقاله ندارم-یک ترم TA
6-دو تا توصیه نامه خیلی خوب دارم و بقیه معمولی
پذیرش PhD حتما با فاند مد نظرم هست(RA یا TA)
دانشگاه های UC Irvine, UC Davis, UC Santa Cruz, UC Riverside مد نظرم هست که بیشتر به رزومم میخوره.
درود
دوست عزیز direct phd سابقه تحقیقاتی نمیخواد. شما معدلتون بالا باشه با gre کافیه براتون. خودتون رو محدود به کالیفرنیا هم نکنید.
رزومتون خوبه و من مطمین هستم شما میتونید فول فاند بشید. از دانشگاههای رنک مختلف اپلای کنید. من خودم تخمین میزنم از رنکهای 40 تا 60 میتونید به راحتی فول فاند بشید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.