13-12-2015, 10:56 PM
(13-12-2015, 10:39 PM)Shihan نوشته: شما برای دکتری مستقیم نمیتونید اقدام کنید (در اروپا)
ضمناً با این رزومه شانست خوبه اما میتونی بهتر از اتریش هم اقدام کنید . المان، نروژ و فنلاند.
البته نمره زبانت بد نیست اما اگر به 90 میرسونی خیلی عالی میشد.
خب من راستش اصن راجع به اروپا اطلاعاتی ندارم ! برای همین سوالهام گاها حنده دار هس تو این مبحث های مربوط به اروپا !
راستش من قبلا یه دانشگاهی توی بلژیک رو پیدا کرده بودم که بسیار قوی بود اما با وضعیت حال حاضر که میگن ویزا نمیدن و اینا ! نمیدونم اپلای کنم بالاخره براش یا نه !
و اینکه دانشگاه هایی مث فنلاند و نروژ که فرمودید همون تافل رو برای ویزا دادن قبول میکنن ؟ چون بعضی از دانشگاهای انگلیس من دیدم که نوشته دانشگاه تافل رو قبول میکنه اما برای ویزا باید آیلتس داشته باشین که خب من ندارم !!!
برای آزمون تافل من چون به ددلاین ها رسیده و درگیر GRE دادن شدم و تازه اونم 22 دسامبر جاگیرم اومد دیگه نمیتونم دوباره بدم از ددلاین همه جا میگذره تقریبا تا بدم و نمره ش بیاد و ... برای تافل واقعا بد آوردم
خب اروپا برای مستر فاند میدن اصن ؟ چون من دانشگاه های آمریکا و کانادا رو که چک میکردم هر جا که دکتری رشته ی ما رو میگرف دیگه فاند رو میدادن 100% به دکتری و به مستر با آیا و اگر و اما قول میدن !!
سوال دیگه اینکه من به طور اتفاقی دانشگاه Graz University of Technology رو دیدم !!!
که نوشته بود باید مدرک آلمانی داشته باشی مگه اصن اتریش زبونشون آلمانیه ؟؟
جریان چجوریه اصن ؟
The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted