14-12-2015, 01:11 PM
(10-11-2015, 02:38 PM)mmjavad نوشته: اشتباهات گذشته من:
- به دنیا اومدن در ایران که خب کاریش نمیشه کرد همون کوچیک بودم باید خودکشی می کردم
- فکر کردن که درس خونذن خیلی چیز خوبیه، بد نیست ولی پول در آوردن مهمتره، پول داشته باشه آدم درس هم میتونه بخونه، دختر هم میتونه پیدا کنه ولی دکترا داشته باشه نه پولش معلومه نه دختر
- باید تمام تمرکز آدم روی این باشه که بتونه با یه دختری دوست بشه یکی که کنار آدم باشه به درس و پول و خارج و همه چی می ارزه، احساس تنهایی بدترین مرضه
- احترام به پدر و مادر و این حرفا چرته، آدمو بدبخت میکنه، وقتی آدم از ترس پدر و مادرش نتونه با یه دختری حرف بزنه، هیچ ارزشی نداره این نسبت پدر مادری، حالا هر چقدر هم اونا آدم رو دوست داشته باشن، هیچ
- برای رفتن از ایران باید از لحظه به دنیا اومدن فکر کرد، از بچگی باید زبان یاد گرفت و در اولین اقدام کرد برای پذیرش، لیسانس بهترینه
- رشته های انسانی و غیره هیچ ارزشی نداره، فقط باید یه چیزی خوند که بشه کار گیر آورد باهاش و با درآمد خوب، اگه نیست اصلا درس نخوندن بهتره
- یه چیزایی برای هرکسی هست اگه تو زندگی نداشته باشه، خارج یا ایران فرقی نداره، زندگیش معنایی نداره، باید از اول به فکر اونا بود
سلام
در مورد نکته شماره دو شما
من الان حدود یک و نیم سال هست فنلاند هستم و به چشم خودم دارم می بینم این موضوع مانی مایندر بودن بیشتر در دخترهای اسیایی و خاورمیانه ای دیده می شود. علت اصلی هم تربیت غلط خانواده ها و فرهنگ پول محور هست. اینجا من شاهد بودم دختر فنلاندی عاشق پسر افغان شد و با وجود دیپورت شدن ایشان رفتند افغانستان و با پسره ازدواج کردن و الان پسر اینجاست. این بجز عشق واقعی بنظر من چیزی نیست.
متاسفانه این روزها که با چند استاد زبان فنلاندی اشنا شدم داستان های زیادی در مورد زنها و دخترهای اسیایی و خصوصا از کشور خودمان می شنوم که خیلی راحت به همسر خود خیانت کرده و دنبال مردهای پولدار می گردند. خیلی ناراحت شدم که یک زن خارجی بهم گفت مردهای ایرانی خیلی ساده هستند و خانم ها خیلی راحت براشون نقش بازی می کنند. البته تا حد زیادی این به واقعیت نزدیک هست.
کاش اینقدر به مادیات فکر نمی کردیم حداقل در مورد ازدواج
همه مسایل داخل کشور را قبول دارم ولی یک زوج باید با هم زندگی را بسازن نه اینکه همدیگر را به چشم کارخانه ضرب سکه ببینن
امیدوارم این پست من پاک نشه و حداقل به فکر بیفتیم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]