16-12-2015, 03:36 AM
(15-12-2015, 08:56 PM)Atp22 نوشته: سلام آیا تمام وسایل در آموزشی توسط دژبان ها چک می شوند؟
2- آیا زمان تاریخ اعزام و وقتی که اولین بار وارد پادگان شدیم همون موقعی که بعد از دادن وسایل ضروری میگن برین وسه روز بعد پادگان باشین اون موقع باید حتما کچل باشیم؟
بردن و سایل از قبیل تیغ خود تراش یا ژیلت و یا قیچی های کوچولو جرم محسوب میشه؟
معمولاً که اینطور بود. حالا نمیدونم به چه صورته. البته طبق اطلاع من در پادگان های ارتش برای مقاطع لیسانس به بالا هنوز به همان صورته. شما وقتی میرید کسی ازتون انتظار نداره که موهاتون رو ماشین بندازین. ولی من اینکارو کردم. یکبار مجبور میشید بمونید و باید در بهداشت کم و بدون حمام موهاتون رو ماشین بزنید.
کلاً گیر زیادی روزی سرباز آموزشی هست. اولاً چون درجه ندارن و دیگه اینکه تازه کار رو شروع کردن سعی میکنند بترسونن. به همین دلیل وسایل مورد دار رو نبرید. تیغ و ژیلت باید از این یکبار مصرف ها باشه. در خود پادگان هم میتونید تهیه کنید. ترجیعاً از کسی بپرسید که مرکز مورد نظرتون چند روز مرخصی میده و فاصله شو تا محل زندگی تون در نظر بگیرید. ممکنه تنها نیاز باشه برید و اونجا تقسیم بشید و بعد برگشتید کم و کسری ها رو تهیه کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers