16-12-2015, 08:55 AM
(15-12-2015, 05:13 PM)Macboy نوشته: سلام به همه اساتید.
من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه آزاد پردیس هستم. رشته ام فناوری اطلاعات گرایش شبکه و معدلم 19.
تحصیلات لیسانسم رشته ی صنایع گرایش تولید صنعتی و معدل 13.77 از دانشگاه آزاد قزوین.
در حال حاضر 2تا مقاله دارم که یکی فارسی و اون یکی انگلیسی و هردو در ایران چاپ شده (البته در تلاش هستم که بیشترشون کنم). الان هم دارم رو یه مقاله ISI کار میکنم.
از نظر زبان هیچ مشکلی ندارم و فرض کنید IELTS 6.5 رو الان دارم.
خیلی دنبال کشور و دانشگاه خوب میگردم که هم بتونم تحصیل بهتر و زندگی بهتری رو داشته باشم. قصدم هم اینه که همونجا بمونم و ایران بر نگردم و حتما هم میخوام بورس بشم. در ضمن من هم سابقه کار به مدت یک سال و هم مدرک بین المللی مایکروسافت دارم. الان هم مدرس شبکه هستم و در دانشگاه هم تدریس می کنم.
خیلی تو اینترنت گشتم و رنکینگهای مختلف رو بررسی کردم اما هنوز به کشور وو دانشگاه مطلوب نرسیدم. چون وقت دارم و هنوز مونده تا فارغ التحصیل بشم، میخوام از همین الان قدم بعدیم رو مشخص کنم.
فروم رو هم که میخونم اکثر دوستان کانادا و استرالیا رو پیشنهاد میدن(به خاطر شرایط بهتر). نظر اهل فن خیلی برام محترم هستش و میخوام بدونم با توجه به شرایط مذکور )تحصیل و زندگی) شما چه پیشنهادی دارین؟
اگر بشه نام دانشگاه رو اعلام کنین عالی میشه. )از پاسختون بسیار سپاسگذارم.
سلام
کشورهایی مثل کانادا و استرالیا شدیدا معدل محور هستند و برای تحقیقات گذشته و background فرد هم ارزش زیادی قائل هستند...
معدل کارشناسی شما از استانداردها فاصله بسیار زیادی داره و مقاله و کار تحقیقاتی هم ندارید...
به نظر من شاید شانس شما رو بشه برای کشوری مثل فنلاند که funded position های متعددی در زمینه CS داره جست و جو کرد...
به هر حال باید با اساتید در تماس و سعی در جلب توجهشون داشته باشید...
براتون آرزوی موفقیت دارم