17-12-2015, 10:33 AM
(12-12-2015, 02:07 PM)bidam نوشته: سلام
من پسری هستم که دچار یه مشکل بزرگ شدم همه اینجا میان در مورد تسهیل در نحوه دریافت ویزا سوال می رسند من سوالم برعکسه.خانم من با در دست داشتن پاسپورتی که خودم براش 5 ماه پیش گرفتم و سند ازدواجمون بدون خبر من یک ماه پیش رفته امارات تا ویزا بگیره و چون طبق تحقیقاتم میدونم معمولا از امارات برای ویزای امریکا و یا کانادا اقدام میشه کرد خواستم بدونم با توجه به سند ازدواجی که خانمم برده و اینکه خانمم هیچ شغلی نداره ولی احتمالا از طریق مادرش شاید 100 میلیونی پول با خودش برده باشه چقدر احتمال داره بتونه ویزای آمریکا یا کانادا و یا حتی ویزای شنگن رو از امارات بگیره؟یک ماهه ازش بی خبرم دارم میمیرم از همه شبکه های اجتماعی منو بلاک کرده گوشی هم خاموشه.فقط امیدوارم رد بشه و برگرده.لطفا پاسخ بدید بهم.ممنونم
متاسفم از مشکلی که برای شما پیش اومده. در مورد ویزا نمیشه نظر قطعی داد، ولی با توجه به این که ازدواج کرده و شما همراه ایشون نیستید، احتمالش هست که بتونه ویزا بگیره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.