17-12-2015, 11:31 AM
(16-12-2015, 11:12 PM)azadfalah نوشته: مرسی دوست عزیز . خوب واقعا سرنوشت دست ماست اگر بخوایم به هدفی برسیم احتمال 70 درصد به اون خواسته میرسیم .
من فکر کردم خوب من 2 سال زبان آلمانی یاد بگیرم بعد دوباره زبان روسی یاد بگیرم ؟
من تا حالا خارج کشور نرفتم اما تا اونجایی که فهمیدم خوب خیلی ها خواسته و یا ناخواسته به یه کشور و یا ایالت عادت کردن و بر حسب عادت و نهایت توانایی که داشتن اون رو انتخاب کردند .
من خودم باورم نمیشد که هم دانشگاهی هام تو کشور های خارجه زندگی کردند و آخر حرفشون این که از دور قشنگه و نمیدونم صدای (اسمش یادم نمیاد ) از دور خوش است خوب این جوری که فهمیدم بت سازی ما و عجیب غریب تصور کردن اون کشور و در نهایت رسیدن و لمس اون موقعیت ها که با تصورات ما جور در نمیاد باعث سرد شدن ما میشه . منم میخوام بهترین تصمیم رو بگیرم . یکی میره آلمان فامیلشون اونجاست در کل کشش بیشتری به یه کشور خاص داره چون یه امتیازی اونجا داره .
حالا من واقعا گیج شدم چون خیلی دوست دارم برم اما نمیدونم کجا ؟ چندین سال دوست داشتم برم آلمان حالا هر کی رو میبینم که دو روز میاد ایران و از کشوری که درش زندگی میکنه تعریف میکنه یه سری چیز ها میشنوم که از آلمان سرد میشم و کششم به کشور های دیگه بیشتر میشه و در نهایت گیج میشم .
برداشتی که از نوشته دوستان کردم این بود که خوب چند سال برو یه کشور و بعد دوست داشتی تغیرش بده .
حتی دوستام گفتن شما برو آلمان بعد برو روسیه رو ببین برو آمریکا رو ببین هر کجا احساس رضایت کردی برو همونجا زندگی کن .
و در نهایت میرسم به این که ممکنه دو سه سالی که آلمانی یاد گرفتم به دردم نخوره . آیا این هدر دادن عمر عادی ؟ و برای رسیدن به چیزی که میخوایم باید این بها رو
بپردازیم ؟
درود
والللا جناب Automotive مو شکافی کردن همه چیز رو. دمشون گرم!
اما من یه سوالی دارم ازتون، چرا میخواین از ایران خارج بشین و به چه دلایلی؟!
اینها رو که پیدا کردید جوابش رو میتونید کشور مورد نظرتون رو هم نسبت به اون دلیل ها پیدا کنید. خیلی ساده.
فقط دقت کنید گفتن اینکه برم 2 سال اونجا بعد یکی دو سال جای دیگه بعد حالا بریم ببینیم آمریکا چه خبره و ... متاسفانه عملی نیست. اگر هم بشه سنتون دیگه بالا میره و ممکنه بگید هی جوانی کجایی؟!
همچنین مساله زبان واقعا مساله ساده ای نیست که بشه ازش گذشت. به نظر من روی یک زبان تمرکز کنید و یاد بگیرید چون واقعا زندگی در جامعه ای با زبان دیگر بدون تسلط بهش واقعا مشکل زاست. دانشگاه رو یه جورایی میشه دور زد ولی جامعه رونه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.