17-12-2015, 01:11 PM
(17-12-2015, 01:05 PM)akbar_saeedi نوشته: درود
نه اپلای نکردم..این دانشگاه برا بعضی رشته ها مثل صنایع غذایی پری اپلیکیشن رایگان داره ک مدارک رو از نظر مینیمم ها بررسی میکنن..منم با اینکه مینیمم ها رو البته با اختلاف کم ندارم فرم رو فرستادم..بعدش ایمیل اومد پری اپلیکیشن تایید و اپلای کن
حالا منظورم این بود..واقعا سوابق منو بررسی کردن و مینیمم میت نشده رو ایگنور کردن یا..اصلا نگاه نکردن...
مرددم اپلای کنم یا نه..
درود
خوب واقعا نمیشه نظر کلی داد در مورد آمریکا اکبر جان. شاید یکی دو نمره رو سایر موارد رزومه بپوشونه ولی من همیشه گفتم اگر اساتید خوبی داره و یا احساس میکنید ارزش داره درس خوندن درش اپلای کنید. اگر اپلیکیشن رایگان هست و فی نداره خوب حتما این کار رو بکنید. اگر هم داشت باز گفتم نگاه کنید ببینید اون مواردی رو که دانشگاه داره (اساتیدی که زیاد روی موضوع شما کار کردن + امکانات) اپلای بکنید. کلا رشته شما رو نمیدونم و در مورد ایالتش هم نظر نمیدم ولی دانشگاهی هست که راه میاد با آدم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.