17-12-2015, 02:54 PM
(14-12-2015, 02:12 PM)automotive نوشته: ......
ولی آیا آن از خود گذشتگی ها الآن وجود دارد؟ آیا مردان حاضر به صحبت با بانوی هنرمند و انسانی که هیچ نقصی به جز زیبایی ضاهری ندارد هستند؟
آیا پسران و دختران به مساله ای به جز پول اهمیت میدهند؟(فکر میکنید برای انسان دوستی است که پزشکی بیشترین متقاضی دانشگاهی را داراست؟؟!
......
اول از همه تشکر می کنم وقت گذاشتید و پاسخ دادید
بله مردها حتی هم دختری زیبایی ظاهری نداشته باشه باهاش صحبت می کنن، حتی دوستی هم می کنن (من که خودم رو مطمئن هستم اینطورم، نمیدونم چه جور مردایی منظورتون بود!) ولی ازدواج شاید به این آسونی نه. ولی دقیقا خلافه اینه در مورد دخترا حتی حاضر به صحبت کردن نیستن اگه از یکی خوششون نیاد و خیلی شدید و بی ادبانه هم برخورد می کنند حتی تو همون برخورد اول!
من منظورم این بود که با تحصیلات و اخلاق خوب و ... نمیشه آدم حتی دوستی دختری رو به دست بیاره. برای دخترا اینکه پسر موقفی در زمینه مالی باشه مهمه (کار با درآمد خوب، موفق در اجتماع و ...)
تا اونجایی که من حس کردم موفق شدن فقط تلاش و درس خوندن نیست، شانسی هم هست، زرنگی و دورویی هست (با یه دختری آدم رک و راست حرف بزنه، میزاره میره، دخترا اصلا دوست دارن دروغ های شاد بشنون)، حالا یکی شانس نیاره، اونم با این وضع اجتماع، کار خوبی نداشته باشه، درآمد خوبی نداشته باشه، و مهارت های گول زدن دخترا رو نداشته باشه، محکوم به تنها موندنه!
برای همین به نظرم تمرکز روی پول درآوردن از همون اول مهمتر از همه چیز ها توی زندگیه اگه یکی نمیخواد تنها بمونه و اگر برگردم به عقب اولویتم باید روی پول در آوردن و گول زدن دخترا باشه! ظاهرا دیگه هیچی تو زندگی هیچ ارزشی نداره و سرنوشت آدم به این بستگی داره
در ضمن من این تاپیک ازدواج رو پیدا نکردم ببخشید اینجا پست کردم