17-12-2015, 04:53 PM
(17-12-2015, 03:58 PM)mmjavad نوشته: فکر کنم به هیچ کدوم از این ها مرتبط نیست
من صحبتم این بود که آماده شدن برای ازدواج اساسی تر و مهمتره تا تحصیل در کل و اگر به گذشته برگردم دنبال اون میرم بجای تحصیل
قبل از اپلای ازدواج کردن منظورم نبود، کلا در زندگی منظورم بود
و حرفی هم از ایرانی و ایرانی نبودن دختر نزدم، فرقی نمی کنه یکی که آدم رو درک کنه
بهرحال ممنون
درود
دوست من، اون 2 موردی که Automotive جان اشاره کردند مرتبط ترین تاپیکها بود ولی در حالت کلی اینکه اگر زمان به عقب برگرده ازدواج رو بر تحصیل ارجح خواهید دونست رو من از حرفاتون گرفتم.
نظر خود من اینه که این مسایل اصلا ربطی به هم ندارند. اینکه من نمیخوام ازدواج کنم و باید ارشدم تموم بشه بعد ازدواج نمیکنم چون دکترا باید بخونم بعد ازدواج نمیکنم تا هییت علمی بشم یا کار پیدا کنم به نظرم فرار از اصل قضیه هست. متاسفانه فرهنگ غالب بر مملکت هم مزید علت شده که دخترها هم اینطوری فکر کنند و ازدواج رو نوعی استثمار بدونن (البته تعمیم هم نمیدم). و صد البته با توجه به مسایلی که من هر روز دنبالش هستم و میخونم الان در ایران ازدواج واسه پسرها هم زیاد مهم نیست دیگه!
متاسفانه بیش از این نمیتونم بنویسم...
شما میگویید فرقی نداره. بله فرق نداره ولی بعد ازدواج تازه میبینید همون کسیکه ادم رو درک میکرد چند ماه بعد درک نمیکنه، اونجاش فرق میکنه.
چرا ازدواج کردن با یک خارجی مثلا اروپایی یا آمریکایی سخت تر هست. دوستان میگویند تفاوت فرهنگ. به نظر من یک عامل رو نادیده میگیریم. عامل مهم اینه که دخترها و پسرها از اوایل بچگی در کارهای اجتماعی با هم هستن و یه دفعه نمیان در دانشگاه تازه اونم به صورت محدود در جوی قرار گرفته و جو زده بشند و موارد زیادی که مشاهدی میکنیم و تاثیرش رو در جامعه گذاشته. خوب حالا شما بیا یه خارجی پیدا کن که از دوره دبستان دوست جنس مخالف نداشته باشه!
البته خوب بحث احساس هم مجزاست و خیلی مهمه.
دیگه بیش از این نمینویسم فقط اخرین چیزی که میگم اینه که شما جزو افرادی هستید که ازدواج رو انتخابی میدونید تا سرنوشت. در این صورت بله شما شاید این کار رو میکردید بهتر بود ولی باز هم ممکن بود الان بگید من اگر برگردم ازدواج نمیکردم!
خوشا به حال آنان که در این مساله همه چیز رو بدست سرنوشت سپرده اند...
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.