19-12-2015, 12:39 AM
(18-12-2015, 07:38 PM)rajaeian نوشته: سلام من پست ها رو خوندم اما باز هم نتونستم جوابم رو پیدا کنم لطفا به سوال من جواب بدید
من دانشجوی ترم آخر مهندسی مواد در کقطع ارشد هستم در یکی از دانشگاه هی دولتی کارشناسی و ارشد رو خوندم
می خواستم بدونم اگر بخوام دوباره کنکور بدم می تونم رشته های پزشکی دندان یا دارو رو بدون شهریه بخونم
با توجه به این قانون که در دفترچه اومده
نحوه تحصیل مجدد داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد، دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکترای حرفه ای دامپزشکی: مطابق مصوبه پنجاه و یکمین جلسه شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۱۳۹۲/۳/۲۵، دانش آموختگان مقطع کارشناسـی ارشـد ناپیوسـته کلیه رشته های تحصیلی و دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکترای حرفهای دامپزشکی بـا رعایـت شـرایط ذیـل از طریـق قبولی در آزمون سراسری در مقطع دکترای عمومی رشته های پزشکی، داندانپزشکی و داروسازی پردیسهای خودگردان (شعب بینالملل سـابق( دانشگاههای علوم پزشکی و یا ظرفیتهای مازاد تحصیل نمایند:
۱) لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش آموختگان مشمول طرح.
۲) دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاههای اجرایی و عدم دارا بودن تعهـدات سـهمیه بـومی و یـا سـهمیه منـاطق محـروم .
۳) نداشـتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه. لازم به ذکر است کلیه پذیرفته شدگان در پردیسهای خودگردان (شعب بین الملل سابق) و یا ظرفیتهای مازاد (اعم از اینکه در مقاطع قبلـی تحصـیل، از آمـوزش رایگان برخوردار بودهاند و یا نبوده اند) ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبات هیأت امنای دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشند
لطفا بگید جوابهاتون بر چه اساسیه و از کجا می تونیم دقیقا مطمعن بشیم
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که مدیونیم باید برین بین الملل و شهریه پرداخت کنین.
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana