(19-12-2015, 01:50 AM)rulany نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزی که زحمت کشیدنو نظرهای خودشان را گفتند.
ابتدا امر ، میگم که متنی که مینویسم فقط نظر شخصی خودم از جامعه آماری محدودی که تجربه کردم میگم.
ابتدای کار در مورد روسیه به هیچ وجه توصیه نمیکنم. حدودا 12 شهر روسیه را دیدم و 2 دوست صمیمی روسی دارم.وقتی بهشان میگفتم که زمانی داشتم برای پلی تکنیک سنت پترزبورگ اپلای میکردم، با تعجب میپرسن که واقعا میخواستی بیای روسیه؟اونم برای تحصیلات تکمیلی؟ خیلی از روسها الان دارند خارج از کشورشان درس میخوانند.وقتی چند وقتی رو در روسیه گذراندم،تفاوت فرهنگی بسیار زیادی را بین مردم روسیه و کشورهای اروپایی دیدم.در ضمن ، روسیه کشوری نیست که به راحتی بهتون اقامت بده.کورس های انگلیسی زبان خیلی کم پیدا میشه، شهربه دارند دانشگاه ها و ....
اما یه مساله ای هست که بعضی از دوستان هم اشاره کردند این که واقعا ایرانی ها خیلی راحت در مورد یک کشور نظر میدن.در حالی که خیلیها شاید کوچکترین اطلاعی در مورد اون ندارند.
مثلا آلمانی ها سرد هستند ، نژاد پرست هستند و....
میدونید مثل چیه؟ مثل این که غربی ها ایرانی ها رو عرب میدونن، در ایران جنگ میبینن، مارو تروریست میدونن و ... یا، در ایران به یکی بگی برزیل چه کشوریه، میگه نا امن، سیاه وست و مردم فقیر. بدون اینکه حتی 1 % مطالعه ای کرده باشه.و حتی اگر بخواهیم پارو یه قدم فراتر بذاریم، افرادی رو میبینم که کاملا طوطی وار اشکالاتی را به قرآن وارد میکنند ، میگن قرآن اینو گفته ، اینو گفته و اونو گفته. و جالب بهش بگی چند بار قرآن رو خواندی ، 1 برگش رو هم نخوانده با معنی هنوز.اینو گفتم به عمق قاجعه فرهنگی که مطمئنا همه ی ما باهاش درگیر هستیم پی ببریم.
اما دوست عزیزی که تاپیک رو وا کردی، یه چیزی را بر حسب تجربه خودم میگم.شما جامعه ای محترم تر، مهربان تر،کمک کننده تر و اتفاقا دوستانه تر از جماعت آلمانی در اروپا نمیتونید پیدا کنید.
شاید ایتالیایی ها یه مقداری گرم تر باشند، اما 1001 رذایل اخلاقی موجود در ایرانی ها از جمله صادق نبودن و... را میتونی در اونها ببینی.
بازم تکرار میکنم اینها از جامعه آماری محدودی که خودم درک کردم میگم.
فقط میگیم آلمانی ها سردن،فلانن و بهمانن. البته اینم بگم شما برداشتتون از سرد بودن چیه؟انتظار داری طرف بعد از 2 تا سلام علیک بزنه پس گردنت بگه چطوری مشتی؟! نخیر ، چنین چیزی نیست، اما در مقایسه با خیلی از کشورهای اروپایی بسیار بسیار دوستانه برخورد میکنند.
در مجموع، اگر بخوام یه راهنمایی بکنم ، در اروپا ، با در نظر گرفتن جمیع جهات ، آلمان بهترین گزینه خواهد بود اگر شرایط ورود به این کشور را داشته باشید.مطمئنا کشورهایی مثل سوئد،داتمارک،فنلاند،نروژ،بلزیک،هلند وسوئیس کشورهای خیلی خوبی هستند ،اما اگر میانگین فاکتورها را بخواهیم در نظر بگیریم، از نظر من آلمان گزینه ی بهتری خواهد بود.
در مورد آمریکا و یا کانادا هم نمیتونم نظر دقیقی بدم،چون تجربه ای ندارم.اما طبق شنیده های خودم و فاکتورهایی که برای من مهم هست، بازم آلمان را ترجیح میدم به آمریکا.
بسیار سپاس گزارم
من نتیجه ای که گرفتم بر این شد که همون نسبت به آلمان گرم تر شدم . و فهمیدم دهن بین نباشم یکی میاد میگه ایتالیا این جوری فلانه و ... تازه الان فهمیدم که اصلا اونجا کار نکرده و تنها جایی هم که مدام رفته بار بوده و اطلاعاتی که راجب ایتالیا داده به ما خیی ناقصه.
به هر حال باز هم همون دو تا آیتم همیشگی روی میز ماست عاشق کالیفرنیا هستیم اما جایی که الان توانایی رفتنش رو داریم آلمانه اگر خدا بخواد .
اگر هم همچنان علاقه داشتم به روسیه مردمش تو کشور های دیگه هستن راحت با دو تا دوست خوب روسی میشه با فرهنگشون آشنا شد و واقعیت هارو فهمید مثل اتفاقی که برای شما پیش اومد .
پس همچنان پیش به سوی آلمان
از تمام دوستانی که من رو تو گرفتن تصمیم درست کمک کردند تشکر میکنم .