20-12-2015, 04:51 PM
(20-12-2015, 04:19 PM)azadfalah نوشته: سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه .سلام دوست گرامی.
نحوه ارتباط با یه دختر غربی به چه صورت ؟ من میتونستم بجای کلمه غربی از خارجی استفاده کنم اما منظور من کشور های اطراف ایران نیست .
یه دختر متوسط از لحاظ فرهنگی مالی مذهبی . دوست دختری که صمیمی عاطفی و جدی تره امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .
شاید بهترین نوع بیانش پیدا کردن شریک عاطفی در خارج از کشور باشه .
خوب تو ایران اول باید به طرف بفهمونی که ازش خوشت اومده و کم کم پیشنهاد بدی و اگر واقعا دوسش داری با عشق ورزی و محبت یه صمیمیتی ایجاد میشه که در گذشت زمان قوی تر و یا ضعیف تر میشه حالا نسبت به این که شخص مورد نظر در چه سطح فرهنگی مالی مذهبی قرار داره و چقدر از شما خوشش میاد شرایط فرق میکنه . خوب ممکنه تو ایران اولش خیلی سطح پایین ار راه افتاد دنبال طرف شروع شه و یا خیلی با کلاس تر با یه پیشنهاد به بیرون رفتن . که تو شهر های نسبتاکوچیک مورد دوم کمتره . البته این ها برداشت ها و تجربیات من 19 ساله از محیطی که درش زندگی کردم و ممکنه ناقص باشه .
حالا شما دوستان تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار بدین که چطور میشه شریک عاطفی در خارج کشور پیدا کرد ؟
برای نمونه بعضی ها میگن باید چندین سال از شناخت هم دیگه گذشته باشه تا بشه اعتماد کرد تا تازه طرف رو وارد خونت کنی و ... ولی تو ایران بعد از یک سال شناخت خیلی راحت آدم اعتماد به خونه میاره و یا حتی به پدرمادر معرفی میکنه (در خانواده های خاص) البته دختر های ایرانی با خارجی خیلی فرق میکنند .
با تشکر فراوان .
این سوالی که مطرح کردی شاید نشه بهش مثل سوالای پذیرشی جواب داد چونکه پاسخش بر اساس شرایط و ذهنیت های افراد ممکنه متفاوت باشه اما بصورت خلاصه سعی میکنم نکاتی رو از دید خودم بگم:
نکته ی اول اینه که شما تاکید کلماتتون بر روی یک دوستی با برنامه برای بلند مدت هست .می تونم این رو بگم که نمیشه با ذهنیت صرفا خیلی جدی رابطه ای رو آغاز کرد چون همونطوری که خودت میدونی ،تو کشورهای غربی، قضیه ی دوستی و روابط اجتماعی تا حدودی جنبه ی سرگرمی و مثلا آشنا شدن با یک پسر از یک ملیت و فرهنگ دیگه داره تا اینکه بخوای تصور کنی طرف مقابل الان قراره تعهدی داشته باشه برای حفظ رابطه...البته
بازم ممکنه گزینه ای باشه که نگاهش جدی تر باشه اما عملا در دختر های سنین پایین تر بعید میدونم چنین دیدگاهی باشه.
نکته ی بعدی کشوری هست که شما میرید. تو کشورهای اروپایی هم حتی مردمانش ذهنیت های متفاوتی نسبت به هم در مسائل گوناگون دارند و در کشورهایی ممکنه بازتر برخورد کنند و در جاهایی هم حتی بسته تر از ایران !! ( پس صرف اینکه شما فکر کنید که حتما قراره به نتیجه برسید ممکنه همیشه اتفاق نیفتد)
نکته ی دیگر هم این است که شما کم و بیش باید پول خرج کنید اگر کسی رو پیدا کردید )) ... اما شاید بتونم بگم مسائل پولی اونقدر ها به اندازه ای که در ایران روش تاکید میشه مهم نیست
نکته ی پایانی شاید جواب به سوال اصلیت باشه : از نظر من سعی کن راحت برخورد کنی تو درخواست هات ..همیشه بدون که تو کشورهای اروپایی شما نمیتونی بی مقدمه و بدون هیچ مناسبتی بری و شماره بدی !! اینکار محکوم به شکست هست ..شما همیشه نیاز داری که یک تاپیکی برای شروع صحبت با کسی داشته باشی ... اگر ذهنیت شما ازدواج با یک دختر غربی هست باید بگم بدر این زمینه نظری نمیتونم بدم .