نقل قول:با سلام
ضمن احترام به عزیزان شرکت کننده در این تاپیک، به نظرم این موضوع در scope این سایت نیست.
حداقل من فکر میکنم مطرح کردنش با این موضوع و به این شکل که سوال کننده توضیح داد، درخور شان آکادمیاکافه نباشه. شما فکر کنید کسی که برای اولین بار وارد سایت میشه، با دیدن عنوان "چطور با یه دختر غربی دوست بشیم" چه برداشتی از سایت میکنه؟ر با یه دختر غربی دوست بشیم ؟
با عرض احترام مجدد، این نظر بنده بود به عنوان دوستدار آکادمیاکافه
اتفاقا منم خیلی خسته شدم از این که مراعات کنم که یه وقت دیگران فکر بد راجب من نکنند که سوالی که میپرسم بخاطر دختر های بلوند باشه . البته این نوشته مربوط به پست آقای rulany نیست .
چون من خودم از برداشت های منفی فاصله گرفتم و کاملا مثبت برداشت میکنم تصمیم گرفتم در صورت امکان از لحاظ برداشت منفی ملاحظه نکنم . چون مشکل من نیست که دیگران برداشت منفی میکنند . بلکه مشکل خودشونه .
اما با این حال چون تو این جامعه زندگی میکنیم . مجبورم عنوان تایپک رو به پیدا کردن شریک عاطفی در خارج کشور تغیر بدم . البته ممکنه خیلی از ایرانی هایی که میان سال هستند با دیدن موضوع قبلی برداشت بدی کنند اما نسل جدید کاملا متوجه منظور کاملا مثبت من هستند .
آیا واقعا شما فکر میکنی در زندگی اکادمیک یک انسان حق داشتن دوست دختر شریک عاطفی نداره . پرسیدن این سوال در محیط آکدمیک خوب نیست ؟
حتما به تالاری که این پست درش ایجاد شده دقت بفرمایید
تشکر .