(20-12-2015, 05:39 PM)rulany نوشته: چه تاپیکهای باحالی باز میکنی شما
خوب به نظر من ، اول از همه چیزی که دوست دارم بگم این که اگر تو رویای دوستی و خوشگذرونی با دختران بلوند اروپایی هستید و این انگیزه ی شما را بالا میبره برای رفتن از ایران، شاید خیلی زود زمانی که پاتون رسید اونجا تو ذوقتون بخوره و کار برای ادامه سخت بشه.
مرسی دوست عزیز از جواب هاتون . خوب حقیقتا این جور که من فهمیدم انسان هر چیزی رو برای خودش بزرگ و خاص تصور کنه جوری که با واقعیت جور در نیاد بعد از رسیدن به اون خواسته متوجه میشه اون چیزی که فکر میکرده نبوده و تمام اشتیاقی که برای اون هدف ساخته از بین میره .
نقل قول:rulany
اما در مورد سوالهات،ببین تفاوت های فرهنگی زیادی وجود داره و مهم ترینش، استقلال فکری و رفتاری طرفین هست.یعنی چی؟ خوب یعنی اینکه شما یه پیامی تو وایبر به دوست دخترت دادی، طرف نیم ساعتی حواب نداد،اصلا حوصله نداشت جواب بده.بگی چرا؟ معمولا میشنوی به تو ربطی نداره چیزی که خودم شنیدم
کلا یه مقداری پیچیدست این قضیه و تا تجربه نکنی نمیفهمی چه تفاوت های ریز و درشتی وجود داره
دقیقا دوست عزیز منم هنوز این نوع آزادی که تو جوامع ایرانی روشن فکری نامیده میشه رو درک نکردم . که واقعا چطور یه نفر مارو دوست داره اما وابسته نباشه . چون معمولا دوست داشتن با وابستگی همراه . نمیشه یکی به ما بگه دوست دارم و بعد بگه چون داشتم درس میخوندم پیامتو دیر جواب دادم ببخشید !!
نقل قول:اما کلا خیلی خوشبین نباش به این جور قضایا.چون شما باید درس بخوانی عزیزم ، درس!
عمرا اگه از دانشگاه بیام بیرون