21-12-2015, 06:15 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2015, 06:16 PM توسط mobindanesh.)
[b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
رشته مورد نظر:مکانیک خودرو بیشتر مد نظرم هست
معدل لیسانس:17
رشته لیسانس:مکانیک خودرو
دانشگاه لیسانس:آزاد همدان
[b][b]مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 6.5
مدرک زبان آلمانی:مدرک A1
مقالات خارجی:-------
مقالات داخلی: ------
تالیف کتاب:-------
سابقه کار:----
سایر : مسلط به نرم افزارهای کتیا و اتوکد
دانشگاه مورد نظر در آلمان: نمیدونم چه دانشگاهایی رشته من رو دارن ولی اینگلیسی زبان باشه و اینکه توی اون شهر بتونم کار هم بکنم و اینکه مدرک اون دانشگاه بی ارزش نباشه یعنی بعد از 3 سال ک برگشتم نگن مدرکت از نظر ما بی ارزشه[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]دانشگاههای آمریکا رو هم اگه شانسی دارم بگید البته اونایی که حداقل هزینه تحصیل نداشته باشه[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]و اینکه هزینه اپلای کردن چقدر در میاد؟ چه برای آلمان چه آمریکا؟[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
رشته مورد نظر:مکانیک خودرو بیشتر مد نظرم هست
معدل لیسانس:17
رشته لیسانس:مکانیک خودرو
دانشگاه لیسانس:آزاد همدان
[b][b]مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 6.5
مدرک زبان آلمانی:مدرک A1
مقالات خارجی:-------
مقالات داخلی: ------
تالیف کتاب:-------
سابقه کار:----
سایر : مسلط به نرم افزارهای کتیا و اتوکد
دانشگاه مورد نظر در آلمان: نمیدونم چه دانشگاهایی رشته من رو دارن ولی اینگلیسی زبان باشه و اینکه توی اون شهر بتونم کار هم بکنم و اینکه مدرک اون دانشگاه بی ارزش نباشه یعنی بعد از 3 سال ک برگشتم نگن مدرکت از نظر ما بی ارزشه[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]دانشگاههای آمریکا رو هم اگه شانسی دارم بگید البته اونایی که حداقل هزینه تحصیل نداشته باشه[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]و اینکه هزینه اپلای کردن چقدر در میاد؟ چه برای آلمان چه آمریکا؟[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]