21-12-2015, 08:18 PM
(21-12-2015, 07:58 PM)Torkan نوشته: درود
saaaaam گرامی البته اسم واقعیتون رو میدونم ولی نمیارم اینجا. بله اینکه این فرد اگر منظورتون mmjavad است و در شهر شما در فنلاند هست خیلی برام جالب بود!!
راستش من پستهای شما رو اکثرا میخونم و به خوندن چندین باره پستهای شما در مورد مسایل فرهنگی و اجتماعی و ... علاقه دارم کلا. فکر میکنم این تاپیک مربوط به برگشتن زمان به عقب و آه و فغان ها و افسوسهای کنونیمون هست ولی خوب من میخوام جواب شما رو اینجا بدم.
اتفاقا من در خارج از کشور پایبندی به خانواده رو از طرف زنها و دخترها خیلی زیاد احساس میکنم. تنها تفاوتش با ایران اینه که اینجا با گذشته فرد اکثرا کاری ندارند و سیم جین نمیکنند. هممون میدونیم که مثلا در ایران دختری که طلاق گرفته همیشه انگ میزنن بهش که نتونسته درست زندگی کنه یا ... و .... . بنابراین مساله براش سخت میشه (هرچند این مساله در بعضی شهرهای ایران هم کمرنگ شده با توجه به چیزی که دوستان میگویند!)
ولی این مساله که شما میگویید اگر محبتشان بیشتر بود ثبات بیشتری داشتند رو من زیاد نمیتونم قبول کنم.
یعنی چه محبتشان بیشتر بود؟ مثلا چه کار میکردند؟ محبت از یک طرف ریشه در عدم استقلال فرد داره به نظر من. یکی از علل اصلی این عدم محبت که البته به نظرم از دید ما اینطوری هست در همین استقلال بیشتر دخترهای خارجی نسبت به دخترهای ایرانی هست. حتی شما این عدم محبت رو میتونید در دخترهای خاور دور مشاهده کنید. این از یک طرف.
به علاوه من نمیدونم شما چقدر با سایر کشورهای غربی اشنایی دارید مثلا ایتالیا و اسپانیا و ترکیه و آمریکا و ... . این مساله ای که شما فرمودید شدیدا در کشورهای حوزه اسکاندیناوی و کشورهایی که من خودم به اونها لقب تنهانشین! دادم بیشتر نمایان هست. مثلا مردم بعضی کشورها مثل سوید واقعا تنهایی رو خیلی دوست دارن. (دقت کنید که همواره استثناات بوده است) ولی شما حتی زن و شوهر سویدی رو میبینید که به جای حرف زدن با هم دارن هر کدوم واسه خودشون کتاب میخونن. بله من خودم این رو ممکنه حمل بر عدم محبت زیاد بکنم. خودم به شخصه چند بار این مورد رو در فرودگاه ها و دانشگاه و جاهای دیگری دیدم.
ولی این که گفتم بسیاری از مسایل در صورت مختلط بودن مکانهای تحصیلی از همان ابتدا حل میشد منظورم این بود که ما الان در بسیاری از موارد راحتتر با فرهنگ غربی کنار میومدیم. من خودم مساله تفاوت فرهنگی رو اون طور که خیلی ها به شدت ازش میگویند نمیتونم قبول کنم.
بااحترام،
ترکان
در مورد مطلبی که فرمودید
مشاهدات من مربوط به فنلاند و سوید هست چون شهری که من هستم سویدی ها و فنلاندی ها هستند. چیزی که من دیدم زنهای این دو کشور بر اساس عشق بیشتر موارد ازدواج کردند و مسایل مادی بیشتر در بین سویدی ها مطرح بوده.
الان شهر من خارجی ها با فنلاندی ها بخاطر اقامت و مسایل مالی اکثرا وسلط کردند فنلاندی ها هم که کمتر محبت می بینند جذب اینها می شوند
یک استاد زبان در دانشگاه که تقریبا همه ایرانی ها با ایشان کلاس دارند تحلیل جالبی کرد در مورد ماها
دقیقا این مطلب را گفت که عرض کردم و گفت سینگل مادر های فنلاندی بیشتر از خارجی ها محبت انتظار دارند تا مسایل مالی چون از نظر مالی تعمین هستند.
فعلا مشغول شناخت این جامعه هستم و تا اینجا بنظر می رسد زنها وفادار تر از مردها هستند.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]