22-12-2015, 08:57 AM
(22-12-2015, 04:55 AM)mcqueen نوشته: سلام.
ابتدا معذرت میخوام اگر جای نادرستی سوال پرسیدم.
دوستان من برای دانشگاه های زیر اپلای کردم:
EPFL - ETH - Uni of Toronto - Purdue
اما برای سوپاپ اطمینان میخوام دانشگاه های McMaster و Carleton رو هم اپلای کنم. رنک McMaster بین 150 - 200 هست و Carleton که توی Ottawa پایتخت کاناداست حدود 250-300.
حالا عده ای میگن همون 4 تا دانشگاه اول کافیه. اگه شد که شد، اگه نه تا سال دیگه یکی دو تا مقاله دیگه بده بعد اپلای کن که بری یک دانشگاه خوب.
عده ی هم میگن نه همون McMaster و Carleton هم خوبن. واسه PhD استاد مهمه و کار خودت! بعد اگه خوشت نیومد برای 2017 از همون کانادا اپلای کن هر دانشگاه دیگه ای که خواستی.
حالا نمیدونم چیکار کنم؟
رشته: Computer Science
لیسانس: آزاد معدل 17.3
ارشد: شریف معدل 18.4
یک مقاله ISI ایمپکت 1.9 و یکی هم سابمیت شده به IEEE Transactions on Cloud Computing
نمره آیلتس 7.5 بدون GRE
8 تا TA
رتبه تک رقمی کنکور ارشد + سابقه کار
چند مدرک بین المللی رسمی شبکه از مایکروسافت.
ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید.
سلام
پذیرش در دانشگاه هایی که فرمودید خیلی رقابتی هست و بی پرده رزومه شما در قیاس با applicant هایی که به صورت typical برای این دانشگاه ها apply می کنند خیلی رقابتی نیست...
اولا apply مثل انتخاب رشته هست.. باد سبدتون و درست بچینید... انتخاب های آرمانی + انتخاب های متوسط + سوپاپ های اطمینان... به نظرم بد نیست حتما carleton و mcmaster رو در برنامه تون قرار بدید... البته حتما می دونید که جواب مثبت از استاد برای پذیرش از کانادا تقریبا واجب هست... پس از همین الان سعی کنید نظر مساعد اساتید دانشگاه های مد نظرتون رو جلب کنید...
ثانیا carleton و mcmaster در کانادا دانشگاه های شناخته شده ای هستند و افراد فارق التحصیل شده از اونها که الان کار رو زندگی موفقی دارند کم نیستند... این تصمیم با خود شماست که زمان و هزینه و انتخاب سهل الوصول تر رو گزینش کنید یا برید سراغ گزینه های جاه طلبانه با ریسک عدم موفقیت...
براتون آرزوی موفقیت دارم