22-12-2015, 10:32 AM
(22-12-2015, 04:55 AM)mcqueen نوشته: سلام.
ابتدا معذرت میخوام اگر جای نادرستی سوال پرسیدم.
دوستان من برای دانشگاه های زیر اپلای کردم:
EPFL - ETH - Uni of Toronto - Purdue
اما برای سوپاپ اطمینان میخوام دانشگاه های McMaster و Carleton رو هم اپلای کنم. رنک McMaster بین 150 - 200 هست و Carleton که توی Ottawa پایتخت کاناداست حدود 250-300.
حالا عده ای میگن همون 4 تا دانشگاه اول کافیه. اگه شد که شد، اگه نه تا سال دیگه یکی دو تا مقاله دیگه بده بعد اپلای کن که بری یک دانشگاه خوب.
عده ی هم میگن نه همون McMaster و Carleton هم خوبن. واسه PhD استاد مهمه و کار خودت! بعد اگه خوشت نیومد برای 2017 از همون کانادا اپلای کن هر دانشگاه دیگه ای که خواستی.
حالا نمیدونم چیکار کنم؟
رشته: Computer Science
لیسانس: آزاد معدل 17.3
ارشد: شریف معدل 18.4
یک مقاله ISI ایمپکت 1.9 و یکی هم سابمیت شده به IEEE Transactions on Cloud Computing
نمره آیلتس 7.5 بدون GRE
8 تا TA
رتبه تک رقمی کنکور ارشد + سابقه کار
چند مدرک بین المللی رسمی شبکه از مایکروسافت.
ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید.
شما شانست خیلی خوبه برای همه این دانشگاه ها. ولی چرا gre ندادی؟ شما قطعی اروپا و کانادا پذیرش و فاند رو داری تقریبا هرجایی اپلای کنی که اونجا دنبال دانشجو تو زمینه شما باشن. ولی حیفه امریکا رو با این رزومه از دست بدی. من نمیتونم برای شما تصمیم گیری کنم. ولی اگه من بودم gre میدادم و با نمره خوب دانشگاه های خوب امریکا هم اقدام می کردم. هم فاند بهتری دارند هم اینده بهتری. به نظر من اگه مشکل سربازی نداری و خیلی دغدغه رفتن هم نداری یه سال صبر کن هم رزومه بهتر هم اگاهی بیشتر در مورد استادها و دانشگاه ها. چون الان فکر میکنم شما تمام تمرکزت روی درس بوده و داری با چشم بسته اپلای میکنی. کاری که من کردم و ضربه خوردم. شما کمی زمان نیاز داری برای درک درست تر شرایط.