(22-12-2015, 01:33 PM)layD نوشته: جالبه. من سرچ کردم و این عدد 7.25 به عنوان قانون فدرال اومد. معقول هست که بعضی ایالت ها خودشان چیزی بالاتر تصویب کنند ولی الان دوباره سرچ کردم و دیدم که مثلا وایومینگ 5.15 دلاره! حالا اینکه به کارگران غیر قانونی یا شرایط خاصی کمتر می دهند طبیعیه ولی فکر نمی کردم ایالت ها این قدر بالا پایین داشته باشند.
http://www.minimum-wage.org/states.asp?state=Wyoming
درود
چرا؟! اتفاقا ایالتها خیلی بالا پایین دارند. وقتی هزینه اجاره خونه در شهری در ایالتی به اندازه ای نیست که حتی با اون بشه یک دخمه رو در شهری در ایالت دیگر اجاره کرد، میشه نتیجه گرفت بالا و پایین زیاد هم غیر طبیعی نیست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.