(21-12-2015, 11:42 PM)Matinking نوشته: سلام
محدودیت سنی وجود نداره...
منتها وقتی بین دوران تحصیل و زمان apply به میزان زیادی gap ایجاد میشه ممکن هست بعضی از اساتید رغبت کمی برای کار با applicant نشون بدن که به کمک مقاله و تبیین فعالیت تحقیقاتی مستمر، تا حد بسیار زیادی قابل رفع و رجوع هست...
در حالت کلی راه اروپا و آمریکا مشترکا در برابر شما باز هست... چیزی در مورد عقبه تحصیلی و نمرات زبانتون نفرمودید...
CS در همه جای دنیا جای پیشرفت داره... طبیعتا اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب بین این دو گزینه، صرفا رغبت شخصی شماست... مثلا معمولا برای کسانی که به ایران وابستگی زیادی دارند و قصد دارند راحت تر رفت و آمد داشته باشندف اروپا مقصد مناسب تری هست...
از این دلائل در ذهن و زندگی همه ما هست که همون ها در جهت دهی راه، نقش اساسی ایفا می کنند...
براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون از پاسخت دوست من
معدل ارشدم 18.03 هست و از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شدم. معدل لیسانسم حدود 13 از دانشگاه اصفهان . زبانم در حد intermediate هیچ مدرک زبانی هم نگرفتم اما قصد دارم تافل شرکت کنم. دو تا مقاله داخلی هم در کنفرانس ملی کامپیوتر دارم که فکر نکنم خیلی به کارم بیاد. چند وقت پیش به یکی از اساتید دانشگاه تگزاس ایمیل زدم و موضوع پایان نامم و کارهایی که انجام دادمو براش شرح دادم و کلی استقبال کرد که حتما اپلای کن اما دیدم واقعا فاند ناچیزی میده این دانشگاه و فعلا هم که نه مدرک زبانم اماده است نه مقالم. الان دارم روی یک مقاله برای ژورنال کار میکنم که تازه استارتشو زدم و روی زبانم کار میکنم. من فقط میترسم با توجه به شرایط تاهلم و فاندهای نسبتا پایینی که هست شرایط خودمو با رفتن بدتر کنم چون تو ایران درامدم بد نیست هر چند یک برنامه نویس ساده ام و از نظر شغلی سطح خوبی ندارم.