(22-12-2015, 04:45 PM)mcqueen نوشته: ممنون.
منم فکر میکنم از خیلی ها بهترم، اما اون بالا بالاها نیستم. به احتمال خیلی زیاد از McMaster و Carleton پذیرش میگیرم. یه فکری دارم اینه که این جا رو برم، بعدش برای 2017 از همونجا دوباره اپلای کنم و اگه اوکی شد انصراف بدم و برم دانشگاه جدیده. نظرتون چیه؟
سلام مچدد و ممنون.
راستش سربازی بزرگترین مشکلمه. GRE هم دوست داشتم بدم ولی وقت نداشتم. من 5 مهر دفاع کردم، 30 آبان آیلتس دادم و بعدش هم که Deadline بود. وقتی برای GRE نداشتم. خودمم دوست داشتم کاری که میگی رو بکنم. حالا من میگم امسال هر جا شد برم، بعدش از اونجا برای 2017 اپلای کنم دوباره. نظرت چیه؟
متشکرم.
دوست عزیز، من خودم هم زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم شرایط ویژه ای داشتم و سربازی مکافاتی بود. تصمیم من این شد که کارت پایان خدمت رو بگیرم و بعد خارج بشم در همان مدت هم به کارهای زبان و سایر رسیدگی کردم. اگر هزینه ها واستون مهم نیست خوب میتونید 15 میلیون وثیقه بگذارید ولی همیشه این مسأله وجود داره که در شرایط خاص گزینه ها تون محدود نشه و مجبور نشید به دلیل برنگشتن به کشور تصمیمات عجولانه بگیرید...
در مورد پذیرش و دانشگاه، ببنید یک مسأله ای وجود داره در این فرووم ها و جمع هایی که ایرانیان هستند. همچنان رتبه دانشگاه رو به عنوان رنکینگی برای مقایسه خودشون با یکدیگر قرار میدن مثلاً من رتبه دانشگاه ام 30 هست پس آدم موفق و هوشمند و ... هستم. البته این مسأله در مورد تعدادی صادقه و به هیچ وجه مخاطبم همه نیستند. اگر به این حرفا اهمیت میدین که باید صبر کنید و مثلاً 4 یا 5 سال دیگه از یک جایی خوب در آمریکا با رتبه زیر 50 پذیرش بگیرید و به زندگیتون بپردازید. رتبه مهمه ولی به رشته برمیگرده. اولاً که در هر رشته ای رده بندی فرق داره. دوماً زمانی که بخواید از مدرکتون استفاده کنید برای کار غیر آکادمیک غیر از رشته های مدیریت، وکالت و .... که رتبه خیلی اهمیت وِیژه ای داره در مورد سایرین تفاوت چندانی نداره و در کنار سایر موارد رزومه شما در نظر گرفته میشه. در مورد کار آکادمیک هم که میتونم بگم به سابقه پژوهشی و ریز نمرات شما برمیگرده.
مطمئنم که اگر برید سایت همان دانشگاه McMaster رو ببینید دانشجوهایی از بگروندهای بسیار قوی مثل McGill و UBC و ... برای ادامه تحصیل اونجا اومدن. خودتون دانشگاههای ما رو با اون دانشگاه مقایسه کنید و دستتون میاد که چرا اونا در اون دانشگاه ادامه میدن.
موفق باشید
پ.ن: خیلی ها ممکنه با نظر من مخالف باشن ولی من تنها نظر خودم رو به اشتراک گذاشتم. نظر شخص حقیقت مطلق و قانون طبیعت نیست (آب در 100 درجه به جوش میاد. خورشد از شرق طلوع میکنه و ...) یاد بگیریم به همه نظرها احترام بگذاریم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers