23-12-2015, 12:42 PM
(23-12-2015, 12:00 PM)qashqayli نوشته: سلام دوستان
من یه برنامه 3ساله برای شرکت در آزمون تافل دارم، با مطالعه یک الی 1.5 ساعت روزانه.
در حال حاضر 3 ماه از برنامه گذشته لغات 504 و essential words رو با کمک جعبه لایتنر تموم کردم.
برنامه خودم برای 9 ماه باقی مانده از سال اول کار کردن روی ریدینگ و لیسنینگ به صورت پایه ای هست.
برنامه سال دوم: کار کردن روی اسپیکینگ و رایتینگ به صورت پایه ای.
برنامه سال سوم: مطالعه منابع تافل و شرکت در آزمون.
از شما دوستان خواهشمندم اگه توصیه ای برای برنامه زمان بندی دارین از من دریغ نکنین و هم چنین منابع مناسب برای مهارت های ریدینگ و لیسنینگ رو بفرمایین.
سلام
با توجه به اینکه مهارت های زبانی در فاز آموزش و آماده سازی عمومی نه تنها از هم منفک نیستند بلکه مکمل هم اند، شاید بشه گفت این برنامه نتونه تلاش شما رو به کارایی حداکثری برسونه...
مثلا وقتی در حین تلاش برای کار روی مهارت speaking هستید، تا زمانی که متوجه نشید فرد مقابلتون دقیقا چه منظوری از بیان خودش داره، ممکن نیست به طور موثر بتونید حرف بزنید... پس باید در برنامه همگام با speaking، تمرینات listening هم منظور بشه...
این فقط یک مثال بود... با نگاهی یه کم عمیق تر، خودتون به این نتیجه خواهید رسید که رها کردن یک مهارت در زمانی که دارید بعد عمومی دانش زبانی تون رو تقویت می کنید، به نتیجه بهینه منجر نخواهد شد...
توصیه من به شما این هست که مطالعات پایه ای تون رو از ابتدا به صورت تلفیقی پیش ببرید و اصطلاحا با "یک متد کامل" کار رو پیش ببرید...
برای شرکت در آزمون هایی مثل TOEFL، باید "زمان مناسبی" رو برای مطالعه اختصاصی اون در نظر بگیرید.. کلمه مناسب الزاما به معنی "زیاد" نیست... شما باید بتونید روی آزمون تمرکز کنید... اگر کار رو مثلا یک سال قبل شروع کنید، این تمرکز تحلیل میره و براتون مثل یک امر عادی و پیش پا افتاده میشه...
اگر برنامه مطالعات پایه ای تون رو خوب و حساب شده پیش ببرید، بعید نیست به بیش از 4 یا 5 ماه زمان برای آشنایی با context آزمون نیاز داشته باشید...
منابع آزمون در سطوح مختلفی هستند.. بعد از گذر از مرحله مطالعات پایه و براساس پیشرفتی که در اون مقطع حاصل شده میشه خیلی موثرتر در مورد منابع مورد نیاز بحث کرد...
براتون آرزوی موفقیت دارم