23-12-2015, 02:14 PM
(23-12-2015, 01:50 PM)raminz نوشته: (Quant : 170 (98%
(Verbal : 151 (50%
(Analytical Writing : 4 (56%
Overall : 321
16 نوامبر تو امیربهادر امتحان دادم. امشب بعد از 8 روز جوابا اومد. سنتر خیلی خوبیه، ما که حدود 8:30 رسیدیم اونجا، امتحانمون زودتر شروع شد (9:30). فقط یکم بیش از حد میخوان نشون بدن که مقرراتی هستن که میره رو اعصاب آدم یخورده! یه خانومه هم هست اونجا که صدای کلفتی داره، حرف میزنه آدم خوف میکنه! وگرنه همه چیز این سنتر برای GRE خوبه.
من 11 اکتبر هم تافل دادم که بعدش 2-3 روز استراحت کردم. نتیجه تافل هم که اومد دوباره 2 روز درس نخوندم و به طور مفید برای این آزمون 4 هفته وقت گذاشتم.
وربال
برای وربال من تو این 4 هفته فقط تونستم 27 درس اول کتاب 1100 رو بخونم که به نظرم کتاب سنگینیه! بعد دیدم نمیرسم اینو تموم کنم، یکی دو روز شروع کردم به خوندن لغات آخر کاپلان. اونم نتونستم ادامه بدم، برگشتم ادامه 1100. تا اونجایی که تونستم 1100 رو خوندم و 3-4 روز آخر دیگه اصلاً لغت جدید نخوندم و برگشتم همین 27 تا درسُ دوره کردم. چون اگه 100 تا لغت رو خوب بلد باشیم، خیلی بهتر از اینه که 1000 تا لغت رو نصفه نیمه بدونیم. تو این مدت که میخوندم یکمی از کاپلان تست زدم و یکمی هم از آفیشیال و ریزنینگ. حقیقتش من تا 2 روز قبل از امتحان اصلاً تست وربال رو زمان دار نمیزدم. چون میترسیدم! ولی 2 روز آخر فقط PowerPrep رو تو زمان استاندارد زدم. برای وربال اونایی که مثل من خیلی مسلط نیستن باید یه استراتژی داشته باشن. مثل تاقل نیست که از اول شروع کنیم و تک تک سوالات رو جواب بدیم. مثلاً من اینکارو میکردم. سوالات لغت رو که اول میومد میزدم. بعد اگه به ریدینگ طولانی میخوردم، اونُ نمیزدم و مارک میکردم و میرفتم سراغ Sentence Equivalence. بعد از اونا هم چندتا ریدینگ کوتاه داره که آسونتر هستن. بعد از اونا هرچقدر وقت میموند رو رو اون ریدینگ طولانیه میزاشتم. درسته لغت حفظ کردن خوبه ولی لامصب این GRE اینقدر لغت داره که هرچقدر هم بخونیم باز یه عالمه لغت رو بلد نیستیم. پس شاید بهتر باشه برای وربال رو ریدینگ بیشتر سرمایه گذاری کنیم. من قسمت وربال امتحانهای PowerPrep رو هم به ترتیب 146 , 153 زدم. تو امتحان هم وربال من لانگ فرمت بود که سکشن اول به نظرم خیلی سخت بود و 2 تای بعدی سخت بودن.
کوانت
خب منم مثل بیشتر بچه ها رشته ام فنی بود و خیلی تو این بخش به مشکل نخوردم. اول از همه برای اینکه ببینم کلاً چه مباحثی لازمه Math Review رو از ETS خوندم و اون 100 تا مبحث آخر کتاب کاپلان رو نگاه کردم. چون فکر میکردم قسمت سخت امتحان آمار و احتمال باشه، ویدیو های این بخش از مگوش رو هم دیدم و بعدش دیگه فقط تست. اول از همه با تست کاپلان شروع کردم که بد نبود کلاً. بعدش رفتم تستهای خود آفیشیال و ریزنینگ رو زدم که اونا هم خوب بودن. بعد از اون منهتن رو شروع کردم به زدن که به نظرم خیلی خوب بود. البته چون وقت کم داشتم نرسیدم همشو بزنم و فقط بعضی از بخشهاشو که فکر میکردم سختتره زدم. بعد از اون هم سوالات سخت مگوش رو دیدم که بعضیاش خوب بودن. 2 روز آخر هم PowerPrep رو زدم که به ترتیب 170 و 167 شد. من فکر میکردم قسمت سخت کوانت امتحان آمار و احتمال باشه ولی تو امتحان ما فکر کنم فقط یکی دو تا سوال آبکی از احتمال اومد. سکشن اول امتحان که خیلی آسون بود به جز 2 تا سوال که یکمی دقت میخواستن. من تو قسمت اول 6-7 دقیقه وقت اضافه آوردم که برگشتم سوالا رو چک کردم و اتفاقاً یه سوالُ غلط زده بودم که درستش کردم. سوالِ خیلی آسون بود ولی من سوالُ بد خونده بودم.حتماً حتماً سوالُ با دقت بخونین که امتیاز الکی از دست ندین و ضمن اینکه اگه وقت اضافه آوردین برگردین سوالا رو دوباره چک کنین. سکشن دوم قشنگ معلوم بود که سخت شده. از 20 تا سوال،
5-6 تا سوال مثل 20 تای اول آسون، 8-9 تا متوسط و 5-6 تا سوال سخت و وقتگیر بود. برای این قسمت من حدود 2 دقیقه وقت اضافی آوردم.
رایتینگ
کمترین وقت رو برای رایتینگ گذاشتم. من تازه یک هفته مونده بود به امتحان شروع کردم به دیدن ویدیوهای مگوش. طبق تجربه ای که از تافل داشتم دیدن این جور ویدیوها (تو تافل من از نوتفول استفاده کردم) به مراتب بهتر از کتاب خوندن یا کلاس رفتنه. بعد از اون هم نمونه های رایتینگ خود کتاب ETS رو خوندم با کامنت مصحح ها. تقریباً یه چیزایی دستم اومد. دو روز قبل امتحان هم یک نمونه ISSUE تو تمان نوشتم و یک نمونه Argument. سر امتحان برای Issue من 4 پاراگرافِ نوشتم و برای Argument هم از تمپلت مگوش استفاده کردم که فکر کنم 5 پاراگراف شد. نمونه سولات هر دو تسک هم تو سایت ETS هست. حتماً قبل امتحان اینا رو ببینین تا با صورت سوالا آشنا بشین. مثلاً من صورت سوال تسک Issue امتحان خودم رو قبلش ندیده بودم. یه Claim بود و یه Reason. به نظرم اونقدری که میگن رایتینگ GRE سخت نیست (حداقل برای گرفتن نمره 4). بدون به کار بردن لغات و اصطلاحات و گرامر پیچیده و خاص هم میشه تا 4 گرفت.
درود
دوست عزیز تبریک میگم بهتون و بسی جای خوشحالی است که تجربتون رو گذاشتین.
ولی به نظر من با این وقتی که برای امتحان گذاشتین و با توجه به چیزی که در قسمت پایگاه نمره تافل گذاشتین سطح زبان شما خوب تا حدی بسیار خوب بوده است. مثلا شما میگویید تنها یک هفته وقت برای رایتینگ gre گذاشتین در حالی که دوستانی که در اینده این رو میخونن فکر میکنن با یک هفته واقعا میشه 4 گرفت ولی واقعیت اینه که شما در اصل رایتینگ رو از زمانهای قبل تمرین میکردید بدون اینکه هدفتون gre باشه و ناخوداکاه این خیلی کمک کرده به شما. همچنین قسمت وربال.
برای مثال دوست من وربال رو دو برابر شما وقت گذاشت و 142 شد.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.