(21-12-2015, 12:59 AM)مژده 66 نوشته: سلام
اولا از اقای بهرام تشکر میکنم که بسیار اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار کاربران میزارن... میخاستم خاهش کنم چند تا سوال بنده رو اگر محبت کنن پاسخ بدن
من لیسانس حسابداری از داتشگاه ازاد شهر قدس( بین تهران و کرج) دارم...معدلم هم 14/96 هست..سال 91 فارغ التحصیل شدم ..ولی از قبل اون سابقه کار دارم (بدون بیمه)...همسرم اینجا تولیدی مانتو داره و تخصص خاصی نداره...دختر 5 ساله ای هم دارم
در وهله اول مهاجرت میخاستم از طریق اسکیل اقدام کنم ولی در نهایت امتیازم 55 میشد اونم با ایلتس 7 که من هنوز نگرفتمش...وچند تا وکیل بخاطر اینکه تقاضای حسابداران زیاده احتمال قبولی درخاستم رو خیلی کم ارزیابی ردن کلااا منصرف شدم
الان تو مرحله تحقیق برای ویزای دانشجویی مستر هستم و با توجه به فرمایشات شما متوجه شدم که بعد فارغ التحصیلی 1.5 سال فرصت کار پیدا کردن میدن و بهرحال شرایط راحتتر هست برای اقامت گرفتن...ولی خب هزینه ها هم بالاست و ریسک هم داره
1-در حال حاضر شرایط کار حسابداری در استرالیا چطوره؟ کدوم شهر بهتره؟؟
2-شما کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میدین که هزینه ش کم باشه(شهر هایی مثل بریز بن ادلاید و پرت که هزینه زندگی کمتره ،رو اگه میشه مقایسه کنید)و مدرکش معتبر
3-همسرم تو این فرصت چه کار فنی یاد بگیره؟؟ یا بیاد اونجا تو دوره های taef شرکت کنه؟
خیلی ممنون میشم جواب منو بدین..خیلی ذهنم درگیره
bahram@
سلام و ممنون از لطف شما.
۱- حسابداری رشته پرطرفداری هست و فکر میکنم کار و موقعیت شغلی زیاد باشه. تمام دوستان من که حسابداری خونده بودند در شرکتها و سازمانهای بزرگ کار گرفتند. سیدنی و ملبورن و کنبرا شهرهای بزرگی هستند و کار پیدا کردن نباید چندان سخت باشه.
۲- هزینه دانشگاهها تقریبا مثل هم هست. اطلاع دقیقی از هزینه دانشگاهها ندارم و خودتون باید برید سایتشون رو نگاه کنید که شهریه هاشون چطوره. من خودم سر مستر مهندسی که گرفتم، خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم ارزانترین دانشگاهها UTS که در سیدنی هست(شناخته شده و معتبر) و UTAS که در تاسمانیا هست(که ارزش رفتن نداره). پرث شهر فوق العاده گرونیه. آدلاید شهر خیلی ارزانتری از سیدنی و ملبورنه و همینطور کم جمعیت ارزیابی میشه و تحصیل در دانشگاهش میتونه ۵ امتیاز اضافی بهمراه داشته باشه(ولی از طرفی کار هم سخت پیدا میشه). من خودم آدمی هستم که دوست دارم در شهر شلوغ و پرجمعیت زندگی کنم که جای تفریحی زیاد داشته باشه، بنابراین سیدنی رو انتخاب کردم و پی گرونیش رو هم به تنم مالیدم
۳- دوره های TAFE برای افرادی که اقامت یا شهروندی رو ندارند گران و زمان بره و من شخصا توصیه نمیکنم. استرالیا کشور پیشرفته ای مثل امریکا نیست و بیشتر به نیروی کار فیزیکی نیاز داره تا دانشمند و متخصص. از این جهت هرکاری همسر شما بلد باشه ممکنه به کارش بیاد. مثل جوشکاری، لوله کشی، برقکاری، نجاری، مکانیکی خودرو، و غیره.
در آخر هم توصیه میکنم اگر هدف نهاییتان رسیدن به اقامت هست، هرچه زودتر با ویزای دانشجویی به استرالیا بیایید و درستون رو شروع کنید. برای یکسال هم هزینه زندگی پس انداز داشته باشید. شما و همسرتون از روز اول میتونید قانونی کار کنید و درآمد داشته باشید.
موفق باشید
.