25-12-2015, 11:46 PM
(25-12-2015, 08:01 PM)mysilver نوشته:
[b]رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: ;کاردانی - دانشگاه ایلام - 17.43[/b]
رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسینرم افزار- دانشگاه زنجان- ۱۸.۵۴
رشته فوق لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - ۱۶.۵
نمره زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک مهارت ها: 107 (R:29- L:29- S:22- W:27)
نمره GRE به تفکیک مهارت ها: 318(Q:170 - V:148- AW:3.5)
تعداد مقالات ژورنالی: یک ژورنال سابمیت شده
تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: [b]یک مقاله فارسی- دو مقاله کنفرانس بین المللی انگلیسی[/b]
رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: دکتری علوم کامپیوتر
کشور و دانشگاه های مورد نظر برای اپلای: آمریکا و کانادا
دانشگاه های زیر اپلای کردم:
Alberta
Georgetown
Rochester
Northeastern
Colorado State University
Drexel University
Illiniois Institute of Technology
Indiana University
Houston
Stony Brook University
نکات برجسته رزومه: شاگرد اول دوره لیسانس و کاردانی، نفر ۵ المپیاد دانشجویی کامپیوتر شمال غرب (مرحله آخر شرکت نتونستم بکنم) سابقه ی TA تو ۳ تا درس - سابقه ی ۳ ساله ی تدریس تو دانشگاه- ۲ سال کار مرتبط با رشته
میزان فاند مورد نظر: فول فاند
بنظتون انتخاب های فعلیم کافی هستند واسه پذیرش با فاند؟ در چه رنک هایی بهتره اپلای کنم؟ اگر لازمه جاهای بیشتری اپلای کنم خودم دانشگاه های زیر رو در نظر دارم، میخوام نظرتون رو بدونم
[b]Syracuse University
[/b]
Florida State University
Case Western Reserve University
University of Delaware
[b]University of Texas at Dallas[/b]
سیراکیوز رو اگر جواب مثبت از استادی نگرفتین من توصیه نمیکنم. به شدت وابسته به استاد هستن. (این رو من مطمئن هستم چون با مسوول ادمیشن و اساتید صحبت کردم خودم) ولی اگر جواب مثبت دارین شانستون بالاست بزنید. شاید بد نباشه تو کانادا یکم انتخاب هاتون رو بیشتر کنید. مثلا SFU یا ساسکاچوان رو هم بزنید. البته این لیستی که نوشتین از هر کدوم جواب خوب از استاد دارید بزنید ولی اگه تو لیست دومتون هیچ کدوم جواب ندارید به نظرم کانادا دو سه مورد اضافه کنید.
تو لیست اول که اپلای کردین چند تاش جواب داشتین؟ برای اینکه بگیم کافی بوده یا نه بهتره بدونیم چند تاش استاد دارین؟