15-12-2011, 02:53 AM
(15-12-2011, 01:40 AM)saeed_oroomy نوشته: با سپاس از آرش و شهداد عزیز...منظور شما از گرایش چیه؟؟؟من همین fuel cell رو میخام ادامه بدمسعید جان منظورم زمینه ای بود که قصد ادامه تحصیل در اون رو دارید!
همون طور که در پست های قبلی اشاره کردم این زمینه کاری شما رو میشه دو جور بهش نگاه کرد. یکی اینکه واقعا صلح آمیز هست و انرژی پاک تولید می کنه و برای آینده زمین خوبه و یه جور هم میشه بهش نگاه کرد که اون هم استفاده ی نظامی هست که می تونه انجام بشه و همون طور که خودت هم بهتر از من می دونی زیردریایی های نوین نیازمند استفاده از این تکنولوژی هستند و این می تونه هر افیسری رو ترغیب کنه که شما رو کلیر نکنه متاسفانه! اما به نسبت گرایش های دیگه مثل گرایش هایی که مستقیما به صنعت هوافضا و سیستم های موشکی مربوط میشند احتمال خطر به مراتب پایین تری داره از دید آمریکایی ها. ولی خوب باید این رو بدونید که اگر وارد پروسه کلیرنس شدید باید صبر زیادی داشته باشید هر چند ممکنه شانس بیارید و زود هم کلیر بشید اما احتمال زیادی هم داره که پروسه شما طولانی تر بشه مخصوصا اگر در لایه های دیگه هم نسبت به شما حساس بشند مثل نام فامیل و روابط فامیلی احتمالی که با برخی مقامات ممکنه داشته باشید البته از دید اون ها.
به هر حال نباید خطر کنید و سعی کنید کشورهای دیگه ای رو هم در نظر بگیرید. هرچند من امیدوارم با تغییر رویکرد سفارت ها افیسر ها دیگه اینقدر ریز نگاه نکنند و سخت گیرانه عمل نکنند.