27-12-2015, 09:29 PM
(27-12-2015, 11:26 AM)Atlantis نوشته: واقعا ممنونم از شما. یه سوال دیگه هم داشتم
ددلاین پروگرم من اول فوریه است، اما با توجه به این آدرس:
Your English language test scores must arrive at Waterloo by April 8, 2016.
آیا این به این معنی هست که باید همه مدارک تا اول فوریه ارسال بشه، اما آیلتس میتونه تا آپریل فرستاده بشه؟
یا این برداشت من اشتباه هست و نمره آیلتس هم مثل سایر مدارک باید قبل ددلاین ارسال بشه؟
متشکرم
[url=https://uwaterloo.ca/find-out-more/admissions/english-language-requirements/submitting-english-language-test-scores][/url]
تمامی مدارک باید قبل از ددلاین به دستشون برسه. این دو توصیه مهم هم داشتند واستون
- Complete your test at least 2 months before the deadline to ensure your scores reach us in time.
- It will take 4-6 weeks for your official test score to reach Waterloo.
عموماً پرونده های تکمیل ابتدا بررسی میشن و اگر همچنان ظرفیت باقی باشه به بقیه متقاضی ها هم فرصت داده میشه. پذیرش مشروط هم در بعضی از دانشگاهها موجوده که معمولاً به دانشجویانی داده میشه که نمره زبانشون کمتر از مقدار درخواستی هست. مثلاً فرض کنید در آزمون IELTS نمره 7 با شرط حداقل 6.5 در تمام مهارت ها نیاز باشه و متقاضی ای به نحوی یکی از مهارت ها و یا کل نمره کمتر از این مقدار داشته باشه (عموماً تا 0.5 نمره کمتر). این شرط نمیدونم برای دانشگاه واترلو برقراره یا نه. ولی به نظرم حالا که فرصت هست حتماً وبسایت رو بخونید.موفق باشیدپ.ن: در مورد IELTS واقعاً ریپورت کردنش برای خیلی از دانشگاهها مکافاتی داره. خود من دانشگاههایی که نسخه کاغذی رو دریافت میکردند بهتر دیدم. چون بعد از یک هفته کارنامه کاغذی دستشون میرسه و در واقع پروندتون تکمیل میشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers