28-12-2015, 07:46 PM
(28-12-2015, 05:08 AM)Andre نوشته:درود بسته به دانشگاه ممکنه بهتون پذیرش مشروط هم بدن. ولی اینکه خودتون ترجمه کنید به هیچ عنوان مورد قبول نیست و ممکنه اثرات بدی براتون داشته باشه. دستکم سعی کنیداگر که در سربرگ مترجم رسمی باشه و بفرستید و بعد اگه میبنید که پیش از شروع سال تحصیلی آینده مدارکتون حاضر میشه اقدام کنید. با پذیرش مشروط به هیچ وجه نمیتونید در دانشگاه ثبت نام کنید. دانشگاههای کانادایی نامه ها رو مشروط نمیزنند تا دانشجویان در سفارت با مشکل روبرو نشند ولی تمامی شروط باید قبل از ثبت نام Clear بشه و مهم ترین شرط همان مدرک هست.
من لینکتون رو نخوندم. Official و Certified به این معنی هست که دستکم باید مهر دادگستری روی ترجمه ها علاوه بر مهر مترجم باشه. ترجمه ها هم باید توسط دانشگاه پاکت بشن و پاکت با مهر بسته بشه. البته همچنان ممکنه در زمان فعلی این مسأله نیاز نباشه ولی در نهایت در آگوست آتی به این مدارک نیاز دارید و توجه کنید که این پروسه در کشور زمان بره. صدور دانشنامه در بعضی دانشگاهها یکی دو ماه زمان میبره (چون باید رئیس امضا کنه و در تابستان شما حساب کنید که رئیس کجا ممکنه باشه!).
با توجه به وضعیت شما، اگر مدارکتون حاضر نیست میتونید امسال رو صبر کنید و به آژمونهای TOEFL و GRE بپردازید و یا برای ترم زمستان سال بعد اقدام کنید.موفق باشید
ممنون از پاسخ شما آندره جان. واقعا لطف میکنید با این حال که از فروم خداحافظی کردید، کماکان پاسخگوی پست ها هستید. برای من عجیبه که با وجود مشغله کاریتون چطور فرصت میکنید.
امروز یه دارالترجمه قبول کرد که ریزنمرات من رو ترجمه کنه، با سربرگ و مهر مترجم رسمی اما بدون تایید دادگستری و وزارت و غیره.
اما مدرک موقت رو به هیچ عنوان قبول نکرد. فکر کنم دیگه این یکی رو مجبور باشم خودم روی سربرگ انگلیسی دانشگاهم ترجمه کنم. پاکت و مهر روابط بین الملل دانشگاه هم خوشبختانه موجود هست.
فقط موضوع مهمی که شما اشاره کردید و باعث ایجاد نگرانی در من شد این بود که تا آگوست آتی مدارک اصلی و رسمی رو باید برای ثبتنام حاضر کرد. با توجه به اینکه من شهریور امسال فارغ التحصیل شدم، دست کم تا شهریور 95 باید منتظر کاریابی باشم تا یک سالش طی بشه. آیا به هیچ عنوان نمیشه تحصیلات رو در دانشگاه خارجی شروع کرد و یکی دوماه بعد مدارک رو تحویل داد؟ امریکا چطور؟ آلمان، بلژیک، هلند؟ @Torkan @Shihan
من میخوام رو این موضوع مطمئن شم، چون اگه این قضیه جدی باشه پس من بهتره کلا قید اپلای امسال رو بزنم. ناگفته نماند من همزمان دارم این سوال رو از دانشگاه ها هم میپرسم، اما چون الان اونجا تعطیلاته جواب نمیدن، از طرفی ددلاین هم نزدیکه. ممنون میشم اگه دوستان تا حالا موردی مشابه من دیدن، بنده رو در جریان موضوع بزارن.
When life gives you lemons, make lemonade