30-01-2016, 12:13 PM
(30-01-2016, 01:10 AM)mohammadgh نوشته: سلام
من دانشجوی مقطع کاردانی تربیت بدنی هستم از دانسکاه دولتی و ترم یک معدلم ۱۸/۴۷ شد و الان تو اموزشگاه ایران اکسفورد تهران زبان میخونم تا ایلتس بگیرم و مدرک مربیگری والیبال و مدرک ماساژ ورزشی ازفدراسیون پزشکی ورزشی و گواهی شرکت در دوره اب درمانی فدراسیون پزشکی...و اینکه سابقه چندین دوره بازی در مسابقات کشوری و لیگ برتر رو دارم ک کارت بازی هم موجوده و گواهی شرکت در دوره حرکات اصلاحی و همینطور الان کلاس کامپیوتر هم میرم تا مدرکشو بگیرم و قصد دارم مدرک دارو شناسی از نظام پزشکی روهم بگیرم و اینکه رتبم تو کنکور هنرستان ها۲۷۴ بود و میخواستم برای مقطع ارشد گرایش اسیب شناسی فاند بگیرم برای دانشگاه های امریکا مثل استنفورد و هاروارد به نظرتون با این مدارک و رزومه ها امکان گرفتن بورسیه تحصیلی همراه کمک هزینه....امکان پذیر هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
- معدل ترم یک شما اهمیتی نداره.. مهم معدل کلتون هست که در چنین حد و اندازه هایی باشه... در نتیجه الان خیلی زود هست که تشخیص بدید رزومه تون در حد stanford و harvard هست یا خیر... به علاوه حتی معدل کل 18 هم قطعیتی برای پذیرش در این دانشگاه ها براتون به ارمغان نمیاره.. چون قریب به اتفاق applicant های این دانشگاه ها typically چنین GPA هایی دارند...
- بودن B.Sc. و با مدرک کاردانی پذیرش M.Sc. د.ر از ذهن هست... از طرف دیگه اگر دنبال اخذ پذیرش در مقطع B.Sc. باشید هم باید بدونید که به international student ها در این مقطع fund ی تعلق نمی گیره... به همین دلیل (اگر به طرز قابل توجهی متمول نباشید) شاید تعمق کوچکی در هزینه های پیش روتون باعث بشه برنامه هاتون رو کمی تغییر بدید...
براتون آرزوی موفقیت دارم