17-12-2015, 02:01 PM
سلام من مریم هستم ۱۶ ساله سال دوم گرافیک میشه بگویید من چگونه میتونم در خارج تحصیل کنم
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا
|
17-12-2015, 02:01 PM
سلام من مریم هستم ۱۶ ساله سال دوم گرافیک میشه بگویید من چگونه میتونم در خارج تحصیل کنم
18-12-2015, 11:05 AM
سلام. من ليسانس گرافيك از الزهرا هستم. و ٤٩ساله. خيلي دوست دارم دوره مجسمه. سازي در ايتاليا ببينم. نه براي مدرك. فقط بخاطر علاقه. ميتونيد راهنماييم بفرماييد
18-12-2015, 06:39 PM
(18-12-2015, 11:05 AM)مهمان نوشته: سلام. من ليسانس گرافيك از الزهرا هستم. و ٤٩ساله. خيلي دوست دارم دوره مجسمه. سازي در ايتاليا ببينم. نه براي مدرك. فقط بخاطر علاقه. ميتونيد راهنماييم بفرماييد متاسفانه مدرک زبان ایتالیایی باید داشته باشید و اینکه سن شما هم از دید سفارت منفی برای تحصیل محسوب میشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
01-01-2016, 12:48 PM
سلام من لیسانس الکترونیک دارم و میخوام برای ارشد اقدام کنم میخواستم بپرسم شما اطلاع دارید دانشگاه پادوا چند بار برای این رشته توی مقطع فوق پذیرش میکنه و اینکه فقط با زبان ایتالیایی؟
01-01-2016, 02:43 PM
(18-12-2015, 11:05 AM)مهمان نوشته: سلام. من ليسانس گرافيك از الزهرا هستم. و ٤٩ساله. خيلي دوست دارم دوره مجسمه. سازي در ايتاليا ببينم. نه براي مدرك. فقط بخاطر علاقه. ميتونيد راهنماييم بفرماييد کارهایی که باید بکنید به ترتیب: آموزش زبان ایتالیایی-گرفتن مدرک زبان ایتالیایی سطح A2 به بالا(از مدرسه ایتالیایی میتونید بگیرید)- آماده کردن مدارک مورد نیاز و تحویل به مدرسه ایتالیایی- آماده کردن مدارک ویزا و تحویل آنها به کنسولگری در تاریخ معین- دریافت ویزا- رفتن به ایتالیا و شرکت در آمون ورودی آکادمی های هنرهای زیبا نکته مهم اینه که جهت آزمون ورودی شما به سه چیز نیاز دارید که باید براش آماده بشید: زبان ایتالیایی در سطح B2 به بالا-اطلاعات عملی و تئوری هنری- اطلاعات عمومی در مورد فرهنگ و هنر ایتالیا نکته ی دیگه اینکه رشته مجسمه سازی از اعتبار خوبی در ایتالیا برخورداره و تقریبا توی همه ی آکادمی ها ارایه میشه.منتهی مدرکی که بعد از سه سال به شما میدن لیسانس نیست بلکه معادل لیسانس برآورد میشه.کلا فکر میکنم سیستم مدارک هنری قدری متفاوت باشه. امیدوارم موفق باشید. !In bocca chiusa non entrano mosche
02-01-2016, 02:09 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
من محمدصادق 23 ساله فارغالتحصیل رشته برق الکترونیک از دانشگاه آزاد شیراز هستم، معدلم 16.53 هست و حدودا تا یک سال دیگه از معافیت تحصیلی برخوردارم! برای کلاس های زبان ایتالیایی اقدام کردم و میخوام تا حدودی توی این مدت نسبتا کوتاه حداقل به زبان ایتالیایی مسلط بشم. طبق تحقیقات من توی این مدت موسسات مختلف برای اعزام دانشجو فعالیت می کنند، ولی میخواستم بدونم آیا میتونم خودم برای اخذ پذیرش و ویزا اقدام کنم؟ سوال دوم اینکه چه دانشگاه هایی برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس بهتر و چه شهرهایی برای یک فرد با توانایی مالی نسبتا پایین مثل من بهتر هستند؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
03-01-2016, 10:22 AM
(02-01-2016, 02:09 PM)مهمان نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید بله. هیچ مکشلی نداره. مدارکت رو براساس ، نیاز دانشگاها شامل ریزنمرات، دانشنامه و توصیه نامه و انگیزش نامه و زبان پس از جمع اوری به دانشگاه مربوطه ارسال کنید. (البته برخی دانشگاهها باید بصورت انلاین یا application form تکمیلی کنید) سپس با پست ارسال کنید و پس از مدتی جواب مثبت یا منفی برای شما ارسال میشه. شهرهای میلان، تورین ، رم و بلونیا برای رشته برق مناسب هستند. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
02-02-2016, 07:27 PM
سلام
دانشجوی انصرافی هستم از دانشگاه امیر کبیر معدل دیپلمم 18 قصد تحصیل در یک رشته به زبان انگلیسی در مقطع لیسانس در ایتالیا دارم اولویتم ادبیات انگلیسی، پرستاری و... هست، در جاییکه کترین هزینه رو داشته باشه و فاند خوبی بدن پیشنهادتون کجاس؟آیا لازمه حتی برای تحصیل در رشته های انگلیسی زبان آزمون های زبان ایتالیایی بدیم؟ (02-02-2016, 07:27 PM)dadgw نوشته: سلام با سلام. نکته ی اول اینکه دوره های لیسانس معمولا بیشتر به زبان ابتالیایی ارائه میشه ( تو دانشگاه خودم تو بولونیا فقط رشته ی ساختمان و یکی دو تای دیگه فکر کنم انگلیسی باشه)..در مورد ادبیات انگلیسی من یه مورد دیدم که لینکشو براتون میزارم اما حتما بررسی کنید که مورد تایید وزارت علوم هست یا خیر.برای تحصیل در رشته های انگلیسی تا اونجا که تجربه ی شخصی من بوده نیازی به آزمون و مهارت زبان ایتالیایی نیست (شما قاعدتا فقط IELTS رو برای سفارت و دانشگاه ارائه میدین)... در مورد فاند هم باید بگم که احتمالا منظورتون همون بورس اقتصادی استانی ایتالیاست که شما با ارائه ی مدارک فیش حقوقی سرپرست خانوار ،اقرار نامه مبنی بر تعداد افراد تحت تکفل سرپرست و احتمالا اجاره نامه و تاییدشون در کنسولگری در تهران برای این بورس ها درخواست میدید.... در مورد هزینه هم شهرهایی مثل میلان هزینه ی مسکن توشون بشدت بالاتز شهرهای دیگست... موفق باشید http://www.johncabot.edu/academics/major...grees.aspx
21-02-2016, 02:25 AM
با سلام من می خواهم در کشور ایتالیا,داروسازی بخونم و مد نظرم دانشکاه های انکلیسی زبان هست من فقط دانشگاه Tor ver gata رو می دونم ایا دانشگاه دیگری رو که رشته ی داروسازی رو بزبان انگلیسی تدریس کند سراغ دارین؟
|
|