08-04-2016, 04:44 PM
(08-04-2016, 04:31 PM)blur نوشته: با تشکر از مایک عزیز بخاطر توضیحات، لازم می دونم که دوتا نکته رو هم اضافه کنم. اول اینکه رسیدگی به یک گزارش مفهومش این نیست که حتما خواست گزارش دهنده محقق خواهد شد. هر مدیری در تاپیک های مربوط به خودش اختیار تام داره. ممکنه هم نظر با گزارش دهنده نباشه.
دوم: مدیران جدید با رای اکثریت مدیران حاضر تعیین میشن. این بهترین روشی هست که می تونه در این مورد اعمال میشه. ممنون از ارائه نظرتون. موفق باشید.
فکر میکردم پست من کمی ناراحتی ایجاد کنه. اصلا کسی از محقق شدن چیزی حرفی نزد دوست عزیز blur
منظور بنده هم پستهایی بود که بعد مدتهای زیاد حذف میشن وگرنه کاری با پستهایی که گزارش میشه ولی محق نیست هم ندارم.
باز هم باید تاکید کنم بنده اصلا قصدی برای مدیر شدن ندارم چون مثل بعضی ها که اهل امتیاز و ستاره و لقب اینا هستن نیستم چون همین الانشم من هزار تا honored veteran رو رد کردم! ولی مساله ی جالب اینه که چطور ممکنه کسی که مثلا 4 ماهه تازه اومده و یا کسی نمیشناسدش بیاد اینجا مدیر بشه مگر اینکه رابطه ای با سایر مدیران داشته باشه.بلاخره در این فروم هم هستن کابرایی که بعضا اذیت میشن و نمیان بگن بعضی مسایل رو.
راحت بگم هیچ کس به اندازه عده معدودی تو این فروم برای این فروم دلشون نمیسوزه بی منت این یک حقیقته و کسی هم نمیتونه کتمانش کنه. گواهش رو هم میتونین از اعضای انجمن بگیرین.
چند تا از دوستان در این فروم پیام خصوصی و پیام بازدید کننده دادن که داری چیکار میکنی، چرا گیر میدی چرا انتقاد میکنی ما پشتتیم و این جور چیزا در حالی که باید همینجا عرض کنم که بنده قصدم فقط انتقاد ساده بود که مبتنی بر واقعیته که دو تا از دوستان خوب اینجا برداشت خودشون رو کردند از این مساله. یکی جناب M1KE که گفتن همیشه تاپیک جدید بد نیست و دیگری سرکار blur که گفتن اینطور نیست که خواست گزارش دهنده محق باشه که بنده اصلا منظورم این دو تا نبود.
امیدوارم این رو به حساب تجربه من از فعالیت در فروم به عنوان کوچکترین عضو بذارید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.