ببخسید ولی منظور من شرکتهایی که بورسیه میدن نیست منظورم مثلا بورسیه گرفتن از یه شرکت مثلا سامسونگ یا یه همچین چیزیه
کدوم تاپیک؟
کدوم تاپیک؟
بورس تحصیلی کره جنوبی
|
ببخسید ولی منظور من شرکتهایی که بورسیه میدن نیست منظورم مثلا بورسیه گرفتن از یه شرکت مثلا سامسونگ یا یه همچین چیزیه
کدوم تاپیک؟ (06-07-2016, 01:25 AM)yumi نوشته: ببخسید ولی منظور من شرکتهایی که بورسیه میدن نیست منظورم مثلا بورسیه گرفتن از یه شرکت مثلا سامسونگ یا یه همچین چیزیه بله، منظورتون در پست قبلی شفاف نبود، بله این امکان وجود داره، اما بیشتر دوره ها مربوط به دکتری و پست دکتری خواهد بود که برای دوره های تحقیق و توسعه کارهای مرتبط به گرایش از فرد انتظار دارن. من خودم بعضاً دیدم خصوصاً شرکتهای سامسونگ، و گروههای خودروسازی و شرکت صنایع سنگین هیوندای. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-07-2016, 04:19 AM
(07-03-2016, 11:18 AM)Shihan نوشته: دروود بر تو دوست عزیز سلام سپاس از پاسخگوییتون ، شما گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید ( از این نظر که شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش با فاند داشته باشه برای مقطع دکترا ) برای این دوست من در ایران تا بعد از گرفتن مدرک ارشد در ایران برای دکترا در کره اقدام کنه ، ممنون
24-07-2016, 10:26 AM
(24-07-2016, 04:19 AM)sorahi24 نوشته: دوست عزیز سلام سپاس از پاسخگوییتون ، شما گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در چه رشته ای رو پیشنهاد می کنید ( از این نظر که شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش با فاند داشته باشه برای مقطع دکترا ) برای این دوست من در ایران تا بعد از گرفتن مدرک ارشد در ایران برای دکترا در کره اقدام کنه ، ممنون شانس اخذ فاند در رشته های علوم و سپس فنی و مهندسی بالاست. البته منظور این نیست که برای رشته های مدیریت، اقتصاد و حسابداری و غیره شانس نباشه اما هم متقاضی زیاده و هم تعداد بورسها محدود. و ضمن اینکه باید رزومه خوبی داشته باشی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
25-07-2016, 08:15 AM
سلام
من الان سال چهارم لیسانس هستم و و انشالله لیسانسم را تا شهوریور سال دیگه گرفتم پسر هستم و سربازی هم دارم برای مستر میخوام تو بورس شرکت کنم سوالی که دارم اینا هست 1-درصورت گرفتن بورس باید یک سال کره ایی بخونیم بعد ازایران میشه معافیت گرفت ؟ چون نوشته بود دوره مستر بعد از تموم شدن اون یک سال و گرفتن سطح مناسب امکان پذیره ! حالا با این وجود معافیت تحصیلی میدن ؟ 2- بخوام برای ارشد اقدام کنم همین امسال شروع کنم که شهوریور سال دیگه که لیسانسم را میگیرم مستقیم برم master را اونجا ان شالله ؟یا صبر کنم وسال دیگه اقدام کنم که هم مدرکم کامل شده باشه و همیه پروژه ایی چیزی انجام داده باشم ! 3 - من یه ترم تو لیسانس مرخصی گرفتم بنابه دلایلی بعد این تو گرفتن بورس تاثیر منفی که نداره ؟(معدلم خوبه ها )
25-07-2016, 09:26 AM
(25-07-2016, 08:15 AM)mohammadrezar نوشته: سلام 1- اینکه یکسال کره ای بخونی بسگی به زبان تحصیل شما داره. اگر به کره ای باشه که بهت برگه معافیت نمیدن. بنابراین باید حتماً برگه پذیرش و اینکه زبان تحصیل به انگلیسی باشه رو اثبات کنید. (برای دوره انگلیسی زبان کره ای در کنار دروس دیگر ارائه میشه) 2- باید همه مدارکتون ازاد کنید و سپس اقدام کنید 3- خیر " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
27-07-2016, 12:13 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2016, 12:14 AM توسط mohammadrezar.)
(25-07-2016, 09:26 AM)Shihan نوشته: 1- اینکه یکسال کره ای بخونی بسگی به زبان تحصیل شما داره. اگر به کره ای باشه که بهت برگه معافیت نمیدن. بنابراین باید حتماً برگه پذیرش و اینکه زبان تحصیل به انگلیسی باشه رو اثبات کنید. (برای دوره انگلیسی زبان کره ای در کنار دروس دیگر ارائه میشه) ممنون از پاسختون در مورد 2 توی KGS guide line نوشته بود a kgs scholar who graduate or expected graduate as of August 2016 is eligible to apply under the following conditions he /she is allowed to apply via embassy track only the re-application is allowed only once حالا منطورش اینه که میتونم ترم اخر هم اقدام کنم ؟
27-07-2016, 08:33 AM
بله مشکلی نداره. اما اگر مدارکت ازاد بشه میتونی اقدام کنی، چون برای ارسال به دانشگاه باید مدارکت ازاد باشن درسته که منظورش از اینکه ترم اخر باشه میتونی اپلای کنی اما اکثر دانشنامه ها بعد از فارغ التحصیلی صادر میشه. به هر حال ممکنه با ریز نمرات غیر رسمی اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
02-09-2016, 10:44 AM
سلام دوستان
من در شرف گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاه Hanyang هستم. میخواستم نظر دوستانی که در کره هستند رو درمورد این دانشگاه بدونم. رنکینگ خوبی داره و در سئول هم هست. ممنون.
02-09-2016, 08:55 PM
(02-09-2016, 10:44 AM)Eli87501 نوشته: سلام دوستان خب همانطور که میدونی جزو تاپ 10 ، دانشگاههای کره جنوبی است، تقریباً کمپس دارای دو بخشه یکی در سئول و دیگری در منطقه صنعتی ERICA در کل بسته به رشته و ازمایشگاه شما بهتون کمپس رو پیشنهاد میدن. تقریباً در هر دو کمپس رشته های و دپارتمانها یکسانن. جزو اولین و تاپ ترین دانشگاههای خصوصی در کره است، فصای کمپس بسیار ارام و امن است و مشکلی از این بابت نیست تعداد بسیار زیادی هم مارکت اطراف کمپس قرار داره. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|