09-01-2012, 09:00 PM
(09-01-2012, 08:50 PM)alireza_in_cafe نوشته: دوستان عزیز به کمک فوری شما نیاز دارم.دوست من!
یکی از دانشگاههای آسایی در فرم اس-او-پی خواسته که بگم تحصیل و تحقیق من در اون کشور خاص، چه فایده ای به حال اونها داره. من واقعا نمی دونم چه فایده ای میتونه برای اونها به طور خاص داشته باشه. چی بنویسم به نظرشما؟
میشه یکم بیشتر از جزئیات بگی؟
با توجه به اینکه کمک میخای قاعدتا باید بدونیم شما کدوم کشور میخاید تشریف ببرید و رشتتون چیه و از این قبیل چیز ها که بتونیم بهتون کمک کنیم
در مورد اینکه چه فایده ای برای اونها داره اگه من بودم به طور یقین از خودم تعریف میکردم و میگفتم با پیشتکار من و اینکه من خیلی خوبم!! میتونم مفید باشم چه در گروه که باعث ایجاد انرژی بشم و چه در دانشگاه که مقالات آینده ی من باعث بهتر شدن دانشگاه خواهد شد... و حتی برای کشور که یه نیروی متخصص کاری عالی مثل من میخاد بیاد و اونجا بمونه برای آینده... (البته احتمالا قبلا باید توی اس او پی نوشته باشید که دوست دارید در آینده هم در همون کشور بمونید و چون کشور رو دوست داشتید تصمیم گرفتید برید اون دانشگاه!!)
البته این سلیقه ای هست و اگه دقیق تر بدونیم شاید بهتر بتونیم بهتون کمک کنیم... مطمئنا جواب شما کلی و کلیشه ای خواهد بود!! یعنی به این جور سوال ها باید جواب های کلی داد...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز