14-03-2012, 02:30 AM
من همچنان منتظر نظر بقیه هم هستما
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
|
14-03-2012, 02:30 AM
من همچنان منتظر نظر بقیه هم هستما
نیما
14-03-2012, 02:39 AM
پس مشکل یه چیز دیگس.....مسله اینه که همچین استادی قابل اطمینان نیست و ممکنه دوباره بد قولی بکنه....درسته دانشگاه کنتیکت تو شهر کوچیکی هستش ولی همون دانشگاه اورگون هم تو شهر کوچیک و ییلاقی هستش و فکر نکنم زیاد با هم فرق داشته باشن......مشکل به نظر من بدقولیه....اگر مسلش حل بشه من بازم کنتیکت رو پیشنهاد میکنم....اگر قرار باشه که TA بدن که دست استاد نیست زیاد....شاید بتونی با یه ایمیل که محتواش به این صورت باشه که من تکلیفم زودتر باید معلوم بشه......به سرعت تو روند کارا کمک کنه
14-03-2012, 10:14 AM
اورگن ایالت خیلی زیبایی هست، ولی خیلی بارون زیاد میاد. اگر با این مساله مشکلی نداشته باشید، فکر میکنم اورگن خوب باشه. از نظر مسافتی هم فاصله corvallis تا portland برابر فاصله Storss تا Boston هست و در نتیجه از این جهت فرق مهمی ندارند. به نظرم اگر در مورد Connecticut اما و اگر زیاد هست و خودتون از اورگن بیشتر خوشتون اومده، با همون اورگن پیش برید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
14-03-2012, 10:27 AM
بهنوش جان در مجموع با توجه به اینکه این دو دانشگاه از نظر رنکینگ در رشته شما زیاد با هم فرقی ندارند و اینکه شهرهاشون هر دو خیلی کوچیک هستند، به نظر من از این لحاظ ها زیاد فرقی با هم ندارند. موضوعی که برای خود من مهمه، استادی هست که قراره باهاش کار کنم. من به شخصه تجربه بدی در فوق لیسانس داشتم و سر و کله زدن با یه استاد بد اخلاق و دیکتاتور اون هم برای چند سال قطعاً می تونه آزاردهنده باشه. در نتیجه نظر من اینه که فاکتور استاد مورد نظر رو هم دخالت بده و بر اساس برداشت شخصی خودت از رفتارشون، و همینطور صحبت با دانشجوهاشون یه دید کلی به دست بیار.
می تونی تو این سایت هم اسمشون رو سرچ کنی، ببینی نظرات و امتیازات دانشجوهاشون چطور بوده. اگر از لحاظ استاد هم خیلی فرقی نمی کنند، نظر من با جمیع شرایط همون اورگون هست. البته بازم سلایق و شرایط آدمها متفاوت هست. موفق باشی.
14-03-2012, 11:22 AM
مرسی از نظراتتون.
پژمان در مورد رفتار استاد خیلی خوب گفتی. با اینکه این خانوم استاده که مال کنتیکت هست برخورد بدی نداره ولی الان بعد دو سال ارتباط و دوسه بار صحبت تلفنی تازه میخواد این دفعه تست اسپیکینگ بگیره و کلا بعد این همه هنوز یه جواب قطعی به من نداده تکلیف خودمو بدونم از این لحاظ خیلی بهش اعتماد ندارم. ولی اورگان خیلی برخورد خوبی دارن . قبل از اینکه جواب رسمی بدن خود کوردینیتور به تلفن زد و گفت میدونم نگرانی گفتم از نگرانی در بیای و با کمیته شون هم مصاحبه داشتم همشون خیلی گرم و خوب بودن .کلا خوشم اومد ازشون و از این نظر احساس میکنم اونجا محیط احتماعی خوب و بهتری برام هست. بابک ممنون از نظرتون. من که خیلی بارون دوست دارم و کلا هم طبیعت دوستم اینجور که پیداست دلم با اورگانه البته دلیل محکمی ندارم ولی یه حس درونیه.
نیما
21-03-2012, 02:06 AM
کسی از دوستان اطلاع داره برای رشته مهندسی صنایع که در دانشگاه engineering
management نام داره این دانشگاه مناسبتره یا دانشگاه کنکوردیا در کبک؟من هردو دانشگاه پذیرش دارم خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم.
21-03-2012, 02:49 AM
(21-03-2012, 02:06 AM)IRANI نوشته: کسی از دوستان اطلاع داره برای رشته مهندسی صنایع که در دانشگاه engineeringدوست من ما هم خوشحال میشیم بهت کمک کنیم اما باید یکم بیشتر توضیح بدی و جزئیات رو بگی که بدونیم شرایط هر کدوم چطوریه.... به هر حال خیلی چیزا مهم هستن، مقطع، میزان فاند، شرایط کاری، رنک، اندازه ی دانشگاه، خود دپارتمان و تعداد اساتید و دانشجو هاش و علاقه ی خودت یا اینکه کجا آشنا و فامیل داری.... من با این سوالی که شما کردی میگم اونی که رنک بهتری داره و پول بهتری میده!! سال نوت هم مبارک و تبریک بابت پذیرش هات راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
سلام مرسی نوروز شما هم مبارک. من با نوجه به اینکه پذیرشم بدون فانده و شهریه هردو دانشگاه تقریبا یکی هست.(برای مستر).
فامیل هم متاسفانه کسی موجود نیست .رنک دانشگاه کنکوردیا کمی بهتره ولی خوب هیچکدام تاپ نیستند
30-03-2012, 03:55 PM
دوستان بین این 2 تا دانشگاه کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
1-UNC Charlotte 2-Florida International University برا دکتری مکانیک........فاند شارلوت کمتره ولی میگن کافیه (11700$ برا 9 ماه و بقیش تا پایان phd میره رو RA).....رنک شالوت بهتره تو USNEWS.....فاند FIU بیشتره و 23000$ در سال هستش......دوستان لطفا کمک کنن.....یه مقدار تو شک افتادم
ار لحاظ مالی که خیلی فرقه...مال فلوریدا خیلی بهتره!
از لحاظ شهری هم به نظرم خوب میامی با شالوت خیلی فرق می کنه! از نظر رنک دانشگاه هم به نظرم زیاد فرقی نیست....البته خوب حداقل در مورد ایالت کارولینا میشه گفت دانشگاه معروف داره-کمپ Chapel Hill اش و مثلا گفت نسبت به ایالت فلوریدا مثلا ایالت کارولینا ایالت دانشگاهی تریه....البته معروف تراش بیشتر تو جنوبین... به نظرم تیم کاری و استادی که میخاهید باهاشو کار کنید رو مقایسه کنید شاید از شک و شبهه ها کمتر شد... (30-03-2012, 03:55 PM)Saeid نوشته: دوستان بین این 2 تا دانشگاه کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟ |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
25 مهمان |