20-04-2012, 09:29 PM
(20-04-2012, 03:14 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام من شهرزاد هستم و ارشد روانشناسی خانوااده درمانی از دانشگاه شهید بهشتی دارم معدل لیسانس و فوق من بترتیب 18/06 و 18/60 بوده، دارم روی دانشگاه های آلمان تحقیق میکنم چون آلمانی رو هم مدتیه شروع کردم اما نمیدونم چقدر انتخاب درستی هست. هنوز امتحان آیلتس ندادم، شرایطم جوری نیست که بتونم هزینه مالی چندانی بگذارم برای دکتری و برام مهمه که کمک هزینه تحصیلی هم بگیرم، دو کنفرانس داخلی و یک مقاله داخلی دارم با سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور و حدود ا سال و 10 ماه کار کلینیکی خصوصی، میخواستم بدونم با این شرایط چه توصیه ای برای من دارید و اینکه آیا انتخاب آلمان گزینه خوبی برای من هست یا نه، ممنون از راهنماییهاتونسلام دوست عزیز
البته من با رشته شما آشنایی ندارم ولی در مورد فاکتورهای کلی نظر میدم.
دکترا در کشورهای اروپایی به صورت پوزیشن هست. یعنی در سایت دانشگاه ها پوزیشن های خالی برای پروژه های خاص تعریف شده، هر چند مدت اعلام میشه. اگر در این پوزیشن ها پذیرفته بشید در واقع حکم استخدام در دانشگاه رو داره و نیازی نیست پولی بدین بلکه حقوق خوبی هم میگیرین.
اگر برای آلمان میخواید اقدام کنید دانستن زبان آلمانی نکته مثبتی هست ولی تا اونجا که من میدونم برای دکترا نیاز به انگلیسی خوب دارین.
با توجه به معدل خوبتون میتونین برای دانشگاه های کانادا هم اقدام کنید. حتما سعی کنید در ژورنال های معتبر خارجی مقاله بدین که برای دکترا خیلی لازمه. برای دکترا هم کمک هزینه های زیادی وجود داره، البته مثلا در آمریکا الان خیلی از بچه ها بدون فاند پذیرش میگیرن. ولی اگر با استاد ارتباط داشته باشین احتمال این که بتونین پذیرش با فاند بگیرین خیلی بیشتره. البته اساتیدی که در زمینه ای که شما باهاش آشنایی دارین و روش کار کردین، کار کرده باشن.
اگر برای استرالیا بخواید اقدام کنید معدلتون خوبه ولی برای دکترا حتما نیاز به مقاله خارجی دارین برای اینکه بورس بگیرین. همچنین برای دکترا در استرالیا باید یک پروپوزال بنویسین و یک استاد پیدا کنید که سوپروایزرتون بشه.
میتونین الان شروع کنید به تحقیق در مورد دانشگاه های که رشته شما رو دارن و زمینه کاری استاداش رو ببینین. در سایت دانشگاه ها اطلاعاتی هم راجع به فاند نوشته و حتی بعضی ها که میزان فاندشون کمه مینویسن.