12-05-2012, 03:45 PM
(06-05-2012, 01:01 AM)soheilred نوشته: می خواستم بدونم به نظر شما اگه من از تابستون شروع کنم به میل زدن به استادا و پروسه ی اپلای رو شروع کنم بهتره یا اینکه فوقم رو تموم کنم؟
می دونم شرایط رو خودتون بهتر از من می دونید. ولی بازم می گم که همه چیزو گفته باشم.
می دونم که اونا مدارک دانشگاههای مارو زیاد قبول ندارن. و به غیر از شریف و تهران اگه جای دیگه ای بوده باشی دیگه براشون فرقی نداره کجا بودی. تازه همون شریفیا و تهرانی هارو هم تو شرایط خاص خیلی قبول دارن. باید معدل خفن داشته باشن و مقاله ی زیاد. در این صورت می تونن به 1 دانشگاه خیلی خوب فکر کنن.
خوب منم مثل هر آدم دیگه ای دوست دارم 1 جای خیلی خوب درس بخونم. از طرفی هم با گذشته ام کاری نمی تونم بکنم.
حالا من اگه از الان اقدام کنم و به 1 دانشگاه رنک پایین راضی شم و خودم رو برسونم به اونجا و بعد برم ترسفر کنم به 1 دانشگاه خوب برا دکترا بهتره یا اینکه نه الان فوقم رو بخونم و تو همین دانشگاه خودم سعی کنم رزومه ام رو قوی کنم و بعد برا دکترای 1 جا اقدام کنم.
در مورد زمانش همون طور که گفته شد میتونید به اون موضوع مراجعه کنید!!
متاسفانه تا حدی حق با شماست و مدرک دانشگاه های غیر معروف ایران در فوق لیسانس خیلی خوب قبول نمیشه... البته این بستگی به دانشگاه و کشور هم داره چون بعضی از کشور ها کلا شریف و تهران هم شناخته شده نیست....
به نظر من با توجه به شرایطتون میتونید برید آمریکا و اگه تمام نیروتون رو جمع کنید و نمره ی جی آر ای بالایی بیارید حتما شناس خوبی دارید.... صنعتی اصفهان هم شناخته شده هست توی آمریکا دوست من.... فقط سعی کن تا اون موقع حتی اگه دفاع نکردی موضوع تزت رو مشخص کنی....
موفق باشی
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز